Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csak 1,1 millió fő...

Miért csak 1,1 millió fő szavazott a TISZA szavazásán?

Figyelt kérdés
ápr. 15. 17:52
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
67%
Azért, mert sokkal kisebb felületen hirdettek, mint a FideSS szokott, akik szintén csak 1,3-1,5 millió szavazót szoktak hazudni.
ápr. 15. 17:53
 2/28 anonim ***** válasza:
68%
Kevesebb volt a reklám, én se szavaztam pedig a Tiszát preferálom.
ápr. 15. 17:55
 3/28 anonim ***** válasza:
18%

Először is ne agymossátok magatokat tovább, semmiféle szavazás nem volt, ez egy sima nemzeti konzultáció volt (annyira nevetséges, ott van egy szép nagy rakás szar, nyomnak rá nektek egy kis tejszínhabot és már zabáljátok is kétpofára).

Másodszor, ez azért kellett, amiért a Fidesz részéről is: ez egy sokkal megbízhatóbb közvéleménykutatás, mint amiért a közvéleménykutatóknak jó sok pénzt kifizetnek. Ki is derült, hogy ez egyelőre feles többségét sem jelez előre a Tiszának, nemhogy komolyabb győzelmet. A többi mese.

ápr. 15. 17:56
 4/28 anonim ***** válasza:
96%
Mert aminek nincs súlya, arra az emberek nem fordítanak időt. Éppen ezért ennek, és a kormányzati konzultációknak az egyetlen funkciója, hogy felmérjék, hány embert tudnak rávenni, hogy szánjanak időt a súlytalannak. Az eredmény lényegében a párt kemény magját hivatott felmérni.
ápr. 15. 18:06
 5/28 anonim ***** válasza:
85%
#3 Őszintén nevetettő ez a szarra nyomott tejszínhabozás egy fideszes szájából. 😃 Veletek 15 éve zabáltatják ezt, ezért el sem tudjátok képzelni, hogy más is van a világon, igaz? 😃 15 év sz.rzabálás után én megértem, hogy mindenben ezt látjátok. 😃
ápr. 15. 18:06
 6/28 anonim ***** válasza:
95%
A többi meg úgy van vele hogy a választáson kell legyen több milliós szavazat nem csak 1 konzultáción.
ápr. 15. 18:08
 7/28 anonim ***** válasza:
86%
Mert személyes adatokat is meg kellett adni, azt meg nem akartak az emberek.
ápr. 15. 18:08
 8/28 anonim ***** válasza:
24%
Jaj már ezek a személyes adatok.
ápr. 15. 18:19
 9/28 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem az elég sok
ápr. 15. 18:20
 10/28 anonim ***** válasza:
68%

Ha nem adsz meg személyes adatokat , egy ember 56 ezerszer szavazhat, ezt nehéz megérteni.

A Tiszának az a cél hogy lássák hogy mit akarnak az emberek nem pedig a csalás.

ápr. 15. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!