Takács Péter - egészségügyi államtitkárnak teljesen elment az esze, ezt posztolta Magyar Péterhez, szörnyülödve olvasom ezt a mentalitást egy államtitkártól?
Takács Péter - egészségügyi államtitkár
Azért van annak egy diszkrét bája, Péter Magyar, hogy egy eddig csak sokmilliós kamuállásokban "tengődő" figura próbálja meg elmagyarázni hogyan működik egy kórház és milyen kemény meló a betegellátás annak, aki az egyik legnagyobb kórházat vezette a COVID idején.
Mondjuk már azt is hazudtad, hogy a János Kórházban sem látott engem soha senki, aminek évekig a dolgozója voltam. 🤦♂️
Te, aki VIP ellátáson kívül életedben nem jártál egészségügyi intézményben kéred rajtam számon, hogy ismerem-e a közegészségügy problémáit? Ez valami vicc⁉️
És mondd csak, hogyan kéne felújítani egyszerre egy teljes kórházat? Leállítsam az egészet? A beteg meg addig menjen, amerre lát? Az ilyen ostobaságaidból is látszik, hogy a környékén nem jártál még működő kórháznak csak addig, amíg szomorú fejjel lőttél néhány szelfit, aztán ha kiposztoltad teszel az egészre. Nem érdekelnek téged sem a betegek, sem a dolgozók, csak a megrendelőidnek akarsz megfelelni.

Tavaly még azt hazudta az államtitkár, hogy minden korhány annyira rendben van, hogy jobban nem is kell.
Most meg azt hazudja, azért nincsenek rendben , mert az egy éve létező Tisza évekkel ezelőtt elintézte, hogy ne kapjuk meg az EU-s pénzeket.
Pont olyan kretén, mint Trump, aki szerint a 4 éves elnöksége alatt évtizedekig nem volt háború.

"És mondd csak, hogyan kéne felújítani egyszerre egy teljes kórházat? Leállítsam az egészet? A beteg meg addig menjen, amerre lát?"
Miért gondolja akkor az államtitkár úr, hogy 50 kórházzal akkor ment volna, csak a TISZA miatt nem jöhetett össze?
Takács Péter szerintem egyébként érti is a dolgát, csakhogy megrendelésre politizál, abból pedig ilyen hülyeségek és ellentmondások születnek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!