Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz miért nem vonja...

A Fidesz miért nem vonja vissza a gyülekezési jog korlátozásáról szóló törvényt? Miért kell az indulatokat gerjeszteni?

Figyelt kérdés

Ezzel kihúzhatná a hídlezárások, tüntetések méregfogát. Most néztem Tiktok videót a "zavargásokról". Van, akiknek fontos a Pride. 14 évig nem zavarta a Fideszt, most hirtelen veszélyt jelent a gyerekekre? Akkor 14 évig a Fidesz veszélyeztette a gyerekek szellemi, mentális egészségét, mert akkor volt Pride? Hogy van ez?

Senki nem szól a Karmelitában Orbánnak, hogy most volt elég? Nincsen kommunikációs tanácsadó, szakértő, aki mondaná neki, hogy ezt így nem kéne? Orbán anarchiát akar? Nem tanult 2006-ból? Köztársasági elnök úr persze most is csendben. Én nem mondok rá negatív jelzőket, de igazán megszólalhatna, hogy kicsit lehűtse a kedélyeket, csillapítsa az indulatokat.

ápr. 25. 13:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%
Azért hogy ne lehessen többé vonaglani.
ápr. 25. 13:21
 2/14 anonim ***** válasza:
38%

"Orbán anarchiát akar?"

Sőt, forradalmat! Most képzeld el ahogy kivonulna egy maroknyi pávakölök aki még a szolgálati idejét se töltötte ki megdönteni a kormányt és rögtön összevesznének melyikük a fiú és melyik a lány. Hahaha

ápr. 25. 13:24
 3/14 anonim ***** válasza:
54%
A Fidesznek tök mindegy hogy ki tüntet vagy épp ki nem, a lényeg hogy a híveknek mindig jusson elég lóf🍆sz.
ápr. 25. 13:24
 4/14 A kérdező kommentje:

1# 14 évig nem volt probléma a "vonaglás"? Nekem ez szándékosan olyan, hogy Orbán ki akar szúrni emberekkel, bizonyos csoportokkal, akiknek fontos a Pride és az indulatokat akarja gerjeszteni.

Vagy azért lehetett 14 évig megtartva a Pride, mert nemzetközileg nem volt ideális helyzet a betiltására? Vagy ehhez is Trump engedélye kellett, hogy Orbán betilthassa a Prideot? Esetleg kifejezetten utasította Trump Orbánt erre? Gratulálok! Nagy szuverenitás...

ápr. 25. 13:37
 5/14 A kérdező kommentje:
Azt is ellenezném, ha a Békemenetet tiltaná be valaki. Ez elég csúszós lejtő, amire a Fidesz lépett. Ha valakinek nem tetszik a Békemenet, vagy a náci vonulás, akkor azokat is tiltsák be? Szerintem nem kell egyiket se betiltani. Amíg törvénybe nem ütközik. De akkor is inkább a renitenseket kell kivonni onnan.
ápr. 25. 13:43
 6/14 Mansour ***** válasza:
81%

"14 évig nem volt probléma a "vonaglás"?"

Figyelj, a kormánypropaganda egyébként zseniálisan van felépítve, mindenre megvan a válaszuk. Erre például az, hogy persze hogy eddig is probléma volt, de a nyugati balliberális nyomás miatt nem tudtunk ellene fellépni. Most viszont, Trump elnökségével nagyobb tér nyílt arra, hogy megtegyünk bizonyos lépéseket.

ápr. 25. 13:46
 7/14 anonim ***** válasza:
38%
4# Valóban úgy látszik, hogy csak most lett olyan a helyzet, hogy betilthatják azt a förtelmet. Szerintem soha nem kellett volna engedélyezni, a nyilvános vonaglást, és egyebeket. Ha normálisan vonultak volna, nem lettek volna betiltva. De ez a provokálásról, megbotránkoztatásról szólt. Hát így jártak.
ápr. 25. 13:49
 8/14 Mansour ***** válasza:
58%

"Szerintem nem kell egyiket se betiltani. Amíg törvénybe nem ütközik. De akkor is inkább a renitenseket kell kivonni onnan."

Amúgy alapból én is ezen az állásponton vagyok, de erre is lenne válasz. Például az, hogy akkor meg tele lenne a világsajtó a renitensekkel szembeni rendőri intézkedésekkel, manipulatívan úgy bemutatva, hogy nálunk a rendőrök zaklatják a békés demonstrálókat. Ha viszont eleve nincs demonstráció, akkor nincs "erős kép". Szokták mondani, hogy egy kép többet mond ezer szónál. Arról viszont nem lehet képet csinálni, hogy nincs Pride...

ápr. 25. 13:54
 9/14 anonim ***** válasza:
27%

"1# 14 évig nem volt probléma a "vonaglás"? "

Ne rajtam kérd számon. Nekem már az első szúrta a szemem. Ha én lettem volna kormányon biztos hogy azonnal a teljes MH-t kivezénylem, hogy haladéktalanul géppuskázzák le mindet.

Lett volna Agony Bljáty!

ápr. 25. 13:56
 10/14 A kérdező kommentje:
Sőt, ha Orbán első ciklusát (1998-2002) is idevesszük, akkor Orbánt bizony 18 évig nem érdekelte a Pride. Ha meg annyira fontos nekik a gyermekvédelem, akkor miért vártak 14 évet a felvonulás betiltására? És milyen jogon beszélnek egyáltalán gyermekvédelemről a pedofil kegyelmi botrány után? Nem álságos ez? Szerintem az. Nem kicsit, nagyon.
ápr. 25. 14:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!