Más szerint is uszító volt Orbán Viktor mai beszéde a Szakma Sztár rendezvényen?

Az volt.
Plusz hazug is.
Vagyis csak a szokásos bolsevik tempó.

Szóval nem volt keresztényhez méltó beszéd? Gyűlölet beszéd volt? Szerintem azért beszél így hogy addig se a MNB Matolcsy ügy legyen a téma. Konkrétan "sírjatok libsik" motivált minden megnyilvánulása. De én nem megyek be az utcájába, inkább imádkozom érte, mert egykor valódi államfő volt, nem putin játékszere. Hiszen az a kínos felvétel ahol izeg-mozog azt Moszkva hozta nyilvánosságra, megalázva ezzel őt.
Zelenskyt is megalázta Trump , nem volt szép, amit művelt.

Én kíváncsiságból végighallgattam, de nem tudom mire gondolsz.
Uszítás: személy(ek)nek, tömegeknek vki(k), vmi ellen való INGERLÉSE, FELBIZTATÁSA, LÁZÍTÁSA - ez az általános meghatározása az uszításnak, a büntetőjogi uszításhoz ennél sokkal komolyabb cselekmény szükséges.
Ebben a beszédben gyakorlatilag semmi nem volt.
(Csak a rend kedvéért: nem szavaztam jó régóta a jelenlegi garnitúrára, meg különösebben nem is szimpatikusak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!