Az miért van, hogy egy ellenzéki szavazó zsigerileg gyűlöli Orbán Viktort?
Most nem a Mi hazánkosokra gondolok, akik látens Fideszesek, hanem ugye főleg Tisza, korábban DK-MSZP-Momentum stb. szavazókra, akiket elsősorban az Orbán gyűlölet vezérel.
Arra, hogy nem a kormány politikájával van bajuk, nem nézeteltéréseik vannak vagy az aktuális helyzetüket érzik rossznak, hanem tényleg mély ellenérzés vezeti őket.
Ez hogy alakult ki és miért? Mert szerintem ez az, ami miatt Magyar Péteren sem fog semmi karaktergyilkosság, mert mindennél erősebb az a közös akarat, hogy pusztuljon Orbán és lehetőleg látványosan.

Több könyvet lehetne írni belőle.
Nagyon röviden pár dolog:
- elegem van a gyűlöletpolitikából,
- elegem van a eurómilliárdok ellopásából,
- elegem van felesleges költekezésekből (plakátkampányok, felesleges postai szavazások)
- elegem van propagandistákból és abból amit mondanak, és ahogyan, és főleg úgy, hogy az én pénzemből is.

A ketteshez +
- elegem van a korábban működő egészségügy lepusztításából, és
- elegem van a gyerekek elbutításából a szintúgy lepusztult oktatás miatt.

#2 Értem, tehát eleged van a gyűlöletpolitikából és ezért gyűlölöd Orbánt. Logikus!
Ahogy az is, hogy olyanra szavaztok, aki tulajdonképpen tovább folytatja ezt a gyűlöletpolitikát azzal, hogy gyűlölködik. Semmi másról nem szól a politikája, mint arról, hogy ki mekkora tróger sz-r! Mondja ezt egyébként azoknak, akik pontosan tudják, hogy ki a tróger sz-r! Nem új infó ez számukra. Ezt egyébként értem, hogy kvázi "jó hallani", ha egyszer ezzel egyetértetek, de hogy nincs igény ennél többre? Mert ha nincs, akkor majd Magyar Péter folytatja azt a politikát, amitől egyébként sikítófrászt kaptok b.sszátok meg, hogy mittomán 10-15 év távlatában is majd visszamutogat, hogy na azok miatt a g.cik miatt tartunk itt és ezt fogjátok újra hallgatni, hogy minden le van söpörve azzal, hogy nem miattuk, hanem az 5-10-15 évvel ezelőtti Fidesz miatt van éppen valamilyen "helyzet".
Példának okáért az MHM támogatóit értem, van konkrét elképzelés, irány, nem dafke politikát folytatnak, valamiben egyetértenek (és arról is beszélnek, amiben egyetértenek), amiben meg nem, ott azonban nem annyi hangzik el, hogy az úgy hülyeség ahogy van, aki kitalálta vagy éppen csinálja, az meg úgy szar, ahogy van, hanem az is elhangzik hogy ők hogy gondolnák azt jónak, hogy csinálnák, stb. Persze ettől még lehet unszimpatikus a párt politikája, nem kell pusztán ezért támogatni őket, mert politikusként legalább valamiféle politikát folytatnak, csak hogy úgy igény talán mutatkozhatna erre a már állítólag Fidesz támogatóknál is (létszámban) több Tisza támogatók körében. Igény erre, hogy ez legyen azé' má' a minimum!

Az, hogy vannak emberek, politikusok, akik máshogy gondolkoznak, mint én azt elfogadom. Nyílván nem fogok olyanra szavazni aki teljesen ellenkezőleg látja a dolgokat, mint én, de elfogadom.
Na de amit Orbán csinál az nem a világlátásról szól, hanem szánt szándékkal, gonoszsággal módszeresen, előre megtervezi rabol szét és tesz tönkre egy országot és butítja le a népet a demagóg propagandájával. És teszi mindezt 15 éve. Ezért.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!