Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszes lap a szeretet...

A fideszes lap a szeretet jegyében szidja Magyar Péter anyját anyák napján?

Figyelt kérdés
[link]
máj. 4. 22:14
A kérdező szavazást indított:
Ilyen a fideszes gyűlölet, semmi se szent nekik, szégyen....
Ez teljesen rendben van, én is így beszélek
19 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Ezeknek fogalmuk sincs a szeretetről. Manapság meg a közbeszéd eldurvulása úgy látszik, ilyen mélységeket ért el. Ez konkrétan becsületsértés, remélem, beperelik őket.
máj. 4. 22:32
 2/10 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudom kérdező , én csak azt látom hogy itt te terjeszted hogy szidják Magyar Péter anyját. lehet hogy megjelent egy kis lapban és te meg itt terjeszted szépen!
máj. 4. 22:48
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
2.: Konkrétan ezzel van most tele a magyarországi média, sajtó, akkora botrány ez.
máj. 4. 22:51
 4/10 anonim ***** válasza:
37%
Az ilyen bejegyzések miatt vagyok szkeptikus, hogy Magyar Péter nem a fidesz B terve. Ennyire pronyó nem lehet senki, mint aki ezt kiírta.
máj. 4. 23:06
 5/10 anonim ***** válasza:
14%

Komolyan ha ez a legrosszabb amit a fidesz csinált a mai napon akkor már biztos vagyok benne hogy nem lesz kormányváltás!

3.

Ti fujjátok fel a hírt amúgy ez nem egy akkor a nagy szám!

2026 garantált fideszes győzelem lesz

máj. 4. 23:15
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
Igazi keresztény, családbarát, anyákat támogató kormány... jaa bocsi nem...
máj. 5. 06:29
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
4es dehogynem.. a Bede gyereke idegen embereket dobált meg az utcán..szerinted kitől tanulta?
máj. 5. 06:30
 8/10 anonim ***** válasza:
95%
A Fidesz felfedte a valódi arcát.
máj. 5. 08:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Szégyellje a fidesz magát
máj. 5. 12:00
 10/10 anonim ***** válasza:
56%
A fidesz rohad ívül belül. Bár az ezt támogatók kedves anyukájának is hasonló szépeket kívánok. Bár gondolom bede tajparaszt anyaszomorító fideszcsicska zsóótiolti kedvess anyukája elsőkézből szerezte az infókat a sarkon állásból. Bár bede bagzó menyét fejű asszonya is megért egy misét. Normál ízlésű férfinek nem kéne.
máj. 5. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!