Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bajban lesz a fidesz ha...

Bajban lesz a fidesz ha Magyar Péter Öszödi beszéd szintű dokumentumot fog bemutatni?

Figyelt kérdés
[link]
máj. 6. 08:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%

"ezt a ballib kommentálását cáfolták is az ügyészségtől már tavaly."

Szóval az ügyészség cáfolta, hogy az ügyészség nem korrupt. Micsoda észjárás.

"Ezt az "orosz kémprogram" sztorit már a telexben is cáfolták"

Akkor legyél szíves prezentálni, mert amit beidéztél és belinkeltél az az ügyfélkapus átállásról szól és nem a külügy incidenséről.

máj. 6. 09:35
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
Hagyjuk már ezt a bohócot. A múltkori "atombombàval" is csúnyàn beégett.
máj. 6. 09:37
 13/20 anonim ***** válasza:
#11 leszel szíves "prezentálni" akkor előbb azt a külügyes gépes sztorit, mert a bedobott random állításaid mellé nem vagyok gondolatolvasó. feltételeztem hogy a csak úgy bedobott félmondatod ez az ügy volt. Ha nem akkor nem. De előtt te tálald akkor az "ügyet"!
máj. 6. 09:41
 14/20 anonim ***** válasza:

"#11 leszel szíves "prezentálni" akkor előbb azt a külügyes gépes sztorit, mert a bedobott random állításaid mellé nem vagyok gondolatolvasó. "

Értsem úgy, hogy eddig fogalmad sem volt, hogy miről van szó? :D Egyáltalán miért gondoltad, hogy az ügyfélkapus átálláshoz köze van a külügyminisztériumnak?

Amúgy meg tessék:

[link]

[link]

máj. 6. 09:46
 15/20 anonim ***** válasza:

#14 Tetszik ahogy próbálsz előre menekülni, de kár hogy nem olvastad el a belinkelt cikkeket. Egyikben sincsen ugyanis szó hogy "a külügy számítógépein orosz kémprogramok vannak". Hekkertámadásokról van szó amikre pont így is válaszoltam: "hanem hekkertámadás történt a magyar rendszerek ellen éppen úgy ahogy meghekkelik Európa többi országaiban is a gépeket, mindenhol próbálkoznak. "

Volt valami a fejedben, azokat összegyúrtad és bedobtál egy pár szavas állítást, majd most próbálsz hisztizni amikor más meg rendesen alátámasztottan cáfolta amit bedobtál. Ez kb. olyan színvonalú volt mint régen az "Orbán szőlőbányái" amit hasonlóan gyúrtak össze sok akkori propaganda állításból.

És mielőtt tovább hisztiznél, senki nem tagadta és tagadja, hogy napi szinten vannak támadva a külügy és többi minisztérium gépei, rendszerei, mind az oroszok mind mások által. Ahogy az egyik általad beírt cikkben is szerepel, hogy bizony még az amerikait is találtak amit vírusként vagy máshogy sikerült bejuttatni. Ahogy a cikk lényege az volt, hogy maguk az alkalmazottak nem használták a megfelelő biztonsági előírásokat és ez is forrása lehetett a problémáknak.

Mindig vannak kémprogramok, hekkerek, támadások. Olyan viszont amikor gyurcsányék konkrétan bevitték az oroszokat a belügy titkos rendszereibe és engedték hogy vizsgáztassák, ellenőrizzék az állambiztonság magyar résztvevőit, az tényleg csak akkor volt. Persze az számodra nem létezik.

Kár azzal erőlködni, hogy felmentették őket, az ítélet nem arról szólt, hogy ne történt volna meg, ,megtörtént. A szándékosságot, a magyar szereplők kémkedését nem lehetett bizonyítani.

[link]

máj. 6. 10:07
 16/20 anonim ***** válasza:
61%

Annyira lesz bajban, mint MP korábbi hazugságainál, amit már el is felejtettél.

Durva, hogy mennyire nem veszitek észre, hogy mit művel veletek MP. Mindig bedob a köztudatba egy ilyen hazugságot, hogy azt hidd, hogy na most bukik a fidesz, és végül kiderül, hogy csak hazugság volt, semmi nincs mögötte. Csak hogy a közelmúltból mondjak egy dolgot: Tiborcz dubai állampolgári kérelme, ami szintén hazugság volt. Mikor fogtok végre tanulni a dolgokból?

máj. 6. 10:09
 17/20 anonim ***** válasza:
#16 Nem fognak. Úgy látod tanultak MZP dolgaiból vagy amik korábban voltak a momentummal?
máj. 6. 10:17
 18/20 anonim ***** válasza:

"#14 Tetszik ahogy próbálsz előre menekülni"

Gondolom ezt azért mondod, mert azt hiszed én voltam az a hozzászóló, aki kémprogramokat emlegetett. A valóság az, hogy az első interakcióm veled a #11-es hozzászólásom volt, ahol rávilágítottam, hogy két különböző ügyet cseréltél össze.

"Egyikben sincsen ugyanis szó hogy "a külügy számítógépein orosz kémprogramok vannak". Hekkertámadásokról van szó"

És ennek mi a gyakorlati jelentősége? Évekig fértek hozzá az adatainkhoz az oroszok, ezt pedig a magyar kormány el akarta susmásolni. Illetve nem vagyok informatikus, de egy kémprogram nem hekkelésen alapul, csak egy standardizált formában? Gondolom a hekkelés a tágabb fogalom, mert annak nem feltétlenül csak lehallgatási és adatszerzési célzata van, de nem érzem a jelentőségét annak, hogy egy vascsővel, vagy egy husánkkal raboltak-e ki, a lényeg az, hogy kiraboltak.

"És mielőtt tovább hisztiznél,"

Én hisztizek? Nem te vagy az, aki most novellákat ír arról, hogy lehet, hogy kiraboltak, de az nem vascsővel történt, hanem husánkkal, szóval mindenki fogja be a száját? Teszed ezt azután, hogy kiderült azt sem tudod mire hivatkozott a hozzászóló, mert nem vagy "gondolatolvasó".

Egyébként még mindig érdekel, hogy egyáltalán miért gondoltad, hogy az ügyfélkapus átálláshoz köze van a külügyminisztériumnak? Nagyon úgy tűnik, hogy a saját blődségedet próbálod kerülni, helyette átcsaptál Gyurcsányozásba, amiről megint csak az Isten tudja, hogy mi köze van bármihez is azonkívül, hogy tudsz másokra mutogatni.

máj. 6. 10:27
 19/20 anonim ***** válasza:
28%
Egy éve is ígérgetett valamit, amitől Rogán helikopteren fog elmenekülni.😁
máj. 6. 11:09
 20/20 anonim ***** válasza:
70%
Ez a senkiházi önmagát járatja le. Ha a felesége nem lett volna igazságügy-miniszter, akkor soha, senki nem hallott volna róla. Milliószor lejáratta már magát a fenyegetőzéseivel.
máj. 7. 22:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!