Hát az eddigiek alapján egy nagy lufit várok, ami hamar kipukkad.
máj. 7. 16:55
2/8 anonim válasza:
Hát én az előzetes videoból azt vettem le, hogy Lrbán ezerszer elkarattyolta, hogy a fidess a béke pártján áll, nyilván lesz valami felvétel, amin azt mondja, hogy nekik jó a háború.
Szóval olyan nagy durranás nem lesz, mert ezt eddig is tudtuk, a hábor7ra tudtak fogni mindent (infláció, gazdasági visszaesés, rendeleti kormányzás, stb).
máj. 7. 17:06
3/8 A kérdező kommentje:
mondjuk a Kollár Kingás beszéd is egy nagy semmi volt, amit próbáltak nagy durranásnak eladni, aztán kapták a röhögőfejeket ezerszám
máj. 7. 17:06
4/8 kutyafule4 válasza:
Még miről kellene lerántani a leplet? Annyiszor bebizonyosodott hogy hazudik és lop a kormány...
máj. 7. 17:35
5/8 anonim válasza:
Nem sokat várok tőle. Mint amikor a Rogánék bejártak a Polt Péterhez buherálni a papírokat. Az ellenzéki amúgy is tudta, vagy legalább sejtette, a fideszesnek meg nem érte el az ingerküszöbét. Szerintem megint valami ilyen lesz.
máj. 7. 17:45
6/8 anonim válasza:
Magyar Péter politikailag okosan játszik, de ne számíts egetrengető dologra. Ez inkább arról szól, hogy bármi is legyen abban a dokumentumban, megkapja a médiafigyelmet. Ha 1-1 ilyen botrány rosszul van tálalva, akkor még ha jelentős dologról is van szó, az emberek egyik napról a másikra elfelejtik. Ezért készíti elő, váratja és misztifikálja a dolgot, hogy aztán attól zengjen a sajtó 1-2 hétig. Az óellenzéknél lehetett látni, ha az elképzelhetetlen történt is meg, úgy tálalták, hogy az ingerküszöböt sem ütötte meg.
máj. 7. 18:01
7/8 A kérdező kommentje:
#6 Mondjuk Magyar Péter bármit tálal, arra odafigyelnek. A Rogános ügyészségi csalás miatt nem indultak el a magángépek, de attól még téma volt annak idején.
Szerintem inkább az egész egy válasz lesz most a Kollár Kinga féle őszödi beszédezésre, hogy visszadobja a labdát.
máj. 7. 18:26
8/8 anonim válasza:
Magyi Péterke már egy éve az ország Nagy Lepellerántója.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!