Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a kormánynak, a ma bemutand...

Ha a kormánynak, a ma bemutandó bizonyiték után, nem marad más választása, mint, lemond és a járó motorú magánjetjeivel elrepül Moszkvába, kik lesznek az új kormány tagja? Magyar Péter lesz a portás, a miniszter, a miniszterelnök és az államfő?

Figyelt kérdés

máj. 8. 06:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
34%

Mondott,hazudott már "nagyot"Mp...kb.ez is olyan lesz.

Felsorolásodból hiányzik: a pápa is ő lesz..Isten földi helytartója.

máj. 8. 06:32
 2/20 anonim ***** válasza:
46%
1es és ezt olyan mondja aki hisz egy pártnak aki 15 éve masszívan hazudik
máj. 8. 06:33
 3/20 A kérdező kommentje:
2, mondjuk, Magyar Péter, ebből a 15-ből, 14 évet végighitt.
máj. 8. 06:35
 4/20 A kérdező kommentje:
Ki lesz a sportért, a kultúráért felelős minisztere? És, mi lesz a zebrákkal?
máj. 8. 06:36
 5/20 anonim ***** válasza:
47%

3as ti még most is hisztek neki úgyhogy nem hiszem hogy jogotok lenne szóvátenni.

Amúgy meg orbánt érdekelték valaha az élőlények? Stadiont meg épít majd Moszkvában:-D

máj. 8. 06:37
 6/20 A kérdező kommentje:

Hogy mi? Hányan vagyok én?

Én egy darab kérdező vagyok, nem vagyok, mi.

máj. 8. 06:40
 7/20 anonim ***** válasza:
54%

Akinek fingja sincs a saját országa választási szabályairól, az miért égeti magát idióta kérdésekkel?

A hatályos tövények szerint ha a kormány lemond, akkor a kormányzó párt jogosult új kormányfőt válaztani, vagyis marad a nyakunkon a fidesz és a virtuális KDNP.

Pont mint amikor a szoci Fletó lemondott.

Bármilyen más párt kizárólag akkor kerülhet helyzetbe, ha feloszlatják a parlamentet és előre hozott választásokat tartanak.

máj. 8. 06:44
 8/20 A kérdező kommentje:

Azért kedves 7es hozzászóló, mert ennek az oldalnak, ez a dedikált célja.

Hogy a hozzám hasonló tudatlanokat, felvilágositsák, a 7es hozzászólóhoz hasonló felvilágosúlt elmék.

Ezért jött létre az oldal.

máj. 8. 06:47
 9/20 anonim ***** válasza:
29%

Ja.

Csak kezd már qrva unalmas lenni, amikor ugyanezt a kérdést hetente felteszi valaki, mert a keresőt is képtelen használni.

máj. 8. 06:51
 10/20 A kérdező kommentje:
Gondolj bele, hogy a kérdezőnek milyen unalmas, az, amikor egyenes válasz helyett, mások problémáit kell olvasnia, vagy csak sértődött személyeskedést kap válasz helyett.
máj. 8. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!