Ha a kormánynak, a ma bemutandó bizonyiték után, nem marad más választása, mint, lemond és a járó motorú magánjetjeivel elrepül Moszkvába, kik lesznek az új kormány tagja? Magyar Péter lesz a portás, a miniszter, a miniszterelnök és az államfő?

Mondott,hazudott már "nagyot"Mp...kb.ez is olyan lesz.
Felsorolásodból hiányzik: a pápa is ő lesz..Isten földi helytartója.

3as ti még most is hisztek neki úgyhogy nem hiszem hogy jogotok lenne szóvátenni.
Amúgy meg orbánt érdekelték valaha az élőlények? Stadiont meg épít majd Moszkvában:-D
Hogy mi? Hányan vagyok én?
Én egy darab kérdező vagyok, nem vagyok, mi.

Akinek fingja sincs a saját országa választási szabályairól, az miért égeti magát idióta kérdésekkel?
A hatályos tövények szerint ha a kormány lemond, akkor a kormányzó párt jogosult új kormányfőt válaztani, vagyis marad a nyakunkon a fidesz és a virtuális KDNP.
Pont mint amikor a szoci Fletó lemondott.
Bármilyen más párt kizárólag akkor kerülhet helyzetbe, ha feloszlatják a parlamentet és előre hozott választásokat tartanak.
Azért kedves 7es hozzászóló, mert ennek az oldalnak, ez a dedikált célja.
Hogy a hozzám hasonló tudatlanokat, felvilágositsák, a 7es hozzászólóhoz hasonló felvilágosúlt elmék.
Ezért jött létre az oldal.

Ja.
Csak kezd már qrva unalmas lenni, amikor ugyanezt a kérdést hetente felteszi valaki, mert a keresőt is képtelen használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!