Soproni Tamás kiállása a kereszténység védelmében bizonyíték a demokrata hozzáállásra?

Jó lenne ha inkább polgármesterként remekelne.
És nem a tisztességes polgárokat vegzálgatná a kukák kihelyezésének büntetésével és a lakások kiadásának tiltásával.
Milyen liberális az aki azt nem engedi hogy a házak saját hatáskörben dönthessenek hogy lehet -e rövidtávú kiadás a házban. Erre lenne a közgyűlés.
És milyen liberális az aki úgy próbál védekezni a kormányunk által előidézett gyűjtögetők ellen a kukákból, hogy a házakat büntetgeti hogy mikor szabad és nem szabad kirakni a kukáit.
Csak gondoljuk el hogy 20 óra után szabad kitenni akkor már nem jönnek hajléktalanok vagy mi széjjel szórni a szemetet?
Déli 12 kettőig szabad kint maradni akkor reggel már nem jönnek gyűjtögetők széjjeldobálni a szemetet vagy mi?
Butaság! Nem ezért szavaztam rá. Bődületes csalódás.

Milyen kereszténységet gyalázó plakát?
Szerintem az ilyen kiállás nevetséges. Miért kellene bármelyik vallást jobban védeni, mint bármelyik véleményt, világnézetet? Akkor ne gyalázzuk a marxizmust, az antiszemitizmust se?
Jeeeeeez!
Én azt hittem ez a kérdés összehozza majd inkább az ellenzékieket, de úgy néz ki tényleg utálják páran a keresztényeket.
Konkrétan csak a 2-es válaszolt a témára, az is moslék…

De nem ez volt a kérdés amúgy, ha már kötekedni akarsz! Nyugodtan olvasd el és válaszolj rá annak fényében! 😅
Szerintem az a politikus, aki tényleg békességet és a lehető legproblémamamentesebb együttélést akarja minden embercsoport között az a demokrata! Fejtsd ki nyugodtan az ellenvéleményedet azon túl, hogy ezt nekem tudni kéne… 🤣🤣

Ja, nem arra, hogy demokrata, hanem a demokrata hozzáállásra. Ég és föld...
Szerinted az a békesség, hogy az ellenvéleményt nyomjuk el, vagy hogy tanuljunk meg együtt élni az eltérő véleménnyel?
Ja, és még mindig nem tudom, milyen plakátról van szó, de már hozzászoktam, hogy a részletek nem fontosak.

Ja, megnéztem a plakátokat, ezeket láttam élőben.
A vélemény szabadságába belefér, hogy az embernek nem tetszik az ilyen.
Az ilyet tiltani viszont diktatúra.
Egyébként nyilvánvalóan gondolatébresztő a szándék, még ha fáj a gondolkodás egyeseknek. És megereődíti az első benyomásomat: ha Soproni Tamár erre így reagál, az kettős mérce az egyházak javára.
Fhu bakker, eddig leéltem egy életet úgy hogy libernyákoztak azért mert megvédtem a számomra fontos értékeket.
Úgy néz ki egy kormány/hangulatváltás esetén ezentúl náciként fogok tovább élni, pedig én leginkább ember szerettem volna maradni, na de mindegy is….
Tudod a békés együttélés egyik legfontosabb feltétele az empátia. Pont a jelenlegi kormány például az aki a “vélemény szabadságára” hivatkozik egy csomó esetben amikor embercsoportokat bélyegeznek meg, semmiznek ki. Az meg soha nem lesz kettősmérce, ha egy támadóval szemben megvédünk valakit, még akkor sem ha az illető bűnös. Nem a támadás a megoldás!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!