Mi lehet az oka, hogy egyre kevesebben sétálnak Magyar Péter mellett?
Figyelt kérdés
Fogynak a követők? Eljutnak egyáltalán Nagyváradra?🤭
www.youtube.com/watch?v=ijoD_8EkiY8&ab_channel=Kontr..
máj. 16. 18:20
A kérdező szavazást indított:
Elfáradtak
Csak poénból tartottak vele
Nem tudom
Mittomén
Belátták, hogy ebből nem lesz kormányváltás
8 szavazat
1/22 anonim 

válasza:

Ennyi sétától, egy idő után büdös lesz az ember. És, nem csak a szája.
2/22 anonim 

válasza:

Ki mondta neked, hogy egyre kevesebben sétálnak Magyar Péter mellett? Bohár Dani? Akkor biztos úgy van...🤣🤣
3/22 anonim 

válasza:

Kevesen fogják végig csinálnibl az utat, de nem is ez a cél. A csatlakozók folyamatosan cserélődni fognak, de egy-egy településen is sokan integetnek, odamennek, szurkolnak stb. Tegnap megnéztem egy elég hosszú részletet, az emberek többsége lelkes és támogató.
4/22 anonim 

válasza:

Átmentek Orbánhoz.
Ja várjál b+ ő már 20 métert sem képes gyalogolni és az emberek közé se ment már ki vagy 15 éve.
5/22 Mad Max2 

válasza:

Orbán meleltt meg csaka testörök, meg a csinovnyikok sétálnak...
Az utca embere a közelébe sem mehet mert Orbán fél az emberektől!
6/22 PMC Wagner 

válasza:

nyilván nem fognak több ezren menetelni, hosszú séta az meg haza is kell keveredni. Viszont szerintem egyáltalán nem rossz ötlet ez.
7/22 Mad Max2 

válasza:

Magyar Péter az emberek közt van, okosan teszi.
Eközben Orbán csak megrendezett előre kiválasztott helyszínen, kiválasztott emberek meleltt mer csak megjelenni.
8/22 anonim 

válasza:

Mert őket nem viszik autóval, mint a gazdájukat, amikor nem veszi a kamera.
10/22 anonim 

válasza:

Ne aggódj, nem tehetsz róla, hogy nem voltál ott mikor az észt osztották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!