Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesznek milyen bizonyítakai...

Fidesznek milyen bizonyítakai vannak arra hogy Magyar Péter összejátszik az Ukránokkal?

Figyelt kérdés
ma 01:09
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Hát Roland Tszeber, a kiutasított ukrán kém mindent bevallott.
ma 01:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A Fidesz mindig igazat mond, nekik nem kell bizonyítaniuk semmit sem, mert ők vannak hatalmon 15 éve 2/3-dal, teljhatalommal.
ma 02:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A titkosszolgálat kiderítette, hogy Magyar Péternek, Ukrán zászló volt a jele az ovodában. Már akkor titkos földalatti mozgalmat szervezett, a későbbi hadsereg tábornokkal, Ruszinszendi Romolusszal, hogy nemváltoztatásra biztasák az ovodásokat.
ma 03:08
 4/7 Alex Fly ***** válasza:
100%
Ott van mindjárt Pelikán elvtárs vallomása az ürgebőrbe varrt ukrán békaemberekről....
ma 05:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Semmi, de ez nem is kell sok embernek
ma 05:40
 6/7 anonim ***** válasza:
A zebrák súgták
ma 06:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Magyar Pétert, még, tavaly is a nemzetiztonságnak minimum figyelnie kellett.

Focistafeleség volt, politikai megbizott. Nekem, csak egy BM-es rokon volt, de, úgy tudom, hogy még engem is lecsekkoltak, pedig még, egy háztartásban sem éltünk, soha, távoli rokonok vagyunk. A világon olyan nincs, hogy egy miniszter hozzátartozóját, akit ráadásul magas poziciókban is tartottak, nem figyelte volna a BM.

Ha igaz, amit mondanak, remélem, hogy viszik a börtönbe, de ő vele együtt, az egész magyar kormányt is.

ma 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!