Menjenek a nácik az országból?

Ha, megnézed, hogy mi volt ebben az országban 10, 20, 100 éve, vagy még régebben és, hogy 50 évnyi ruszki rendszer sem volt képes kiirtani ezt az emberekből, szerintem kijelenthető, hogy, ahhoz, hogy ezt megtedd, teljes lakosságcserére lenne itt szükség.
Amikor Auswitczből leszóltak a magyar kormánynak, hogy ne küldjenek többet, mert nem birják a terhelést?!

1, régóta mondom, hogy intézzetek nekem egy másik európai ország állampolgárságot, azonnal adom le a magyart és, már itt sem vagyok.
Engem küldeni sem kéne, de, csak nem akar senki sem adni egy új állampolgárságot a kormány részéről.

Nem megyek sehova. Nem te fogod nekem megmondani, hova menjek.
Majd, ha hoztok egy olyan törvényt, amivel kitiltotok az országból és kapok érte állampolgárságot, akkor megyek. Addig, meg tűrj, kellő alázattal, mert én itt leszek.

"Menjenek a melegek."
Melegnek lenni nem választás kérdése, mocskos nácinak lenni viszont az!

9, nem-e?
Mit csináltok a Pride-al, mit csináltok most Izraellel, mit csináltok a romákkal? Mit csináltok itt minden baloldalisággal, évtizedek óta?
Attól, hogy túl prűdek vagytok elismerni és nincs hozzá gerincetek felvállalni, ez az ország, homofób, rasszista, és antiszemita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!