Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar férfiak szegényedésén...

A magyar férfiak szegényedésének a jele az is, hogy évről évre romlik a rosszlányok felhozatala?

Figyelt kérdés

Ezt a jelenséget már sok férfi ismerősömtől is ugyanígy visszahallom, hogy neki is feltűnt ez. Ez viszont csak azt jelentheti, hogy a szép és fiatal nők mennek külföldre, mivel a helyi férfiak fizetőképessége nem elégséges.

Kétlem, hogy a kínai akkumulátor gyárakban a pakisztániak, filippínók között találták volna meg álmaik lehetőségét az elmúlt években.

2025. júl. 27. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekelne. Még hogy hova mennek főleg ezek a rosszlányok dolgozni? Svájcba?
2025. júl. 27. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Te még pénzért sem találsz magadnak megfelelőt?
2025. júl. 27. 17:50
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Ausztria, Hollandia. A sarscov19 tönkretette a bizniszt. Másrész egy hatalmas átverés nyert teret, ahol milliókat keresket szép nő, a lába szétrakása nélkül. Az átverés neve only fans. A semmire fizett a sok pancser, hogy cumizza a banánt, ő meg otthon a monitor előtt rángatja a jancsit.

Szóval a szép nő a kovid miatt az onlyfans-ra ment és miért menne vissza dugni, amikor dildo cumival is rongyosra keresi magát.

2025. júl. 27. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy egyre több férfi "jó lányt" sem talál magának.
2025. júl. 27. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
40%
Mikor volt jó a rosszlanyok felhozatala? Tele volt/van sok retek cigánnyal, meg igénytelen putris nőcskékkel.
2025. júl. 27. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:
A szép lányok most is ott vannak. Csak nagyon sokan vannak az oldalon. Felhígult. Így sokkal alaposabban és figyelmesebben kell keresni, ha valaki szép lányt szeretne az oldalról. De megéri ráfordítani plusz időt, mert én mindig sok szép lányt találtam.
2025. aug. 7. 12:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Burkolt mocskos Fideszezés...

Erről dumáltam egy bécsi magyar prostival egy osztrák szaunában.

Azt mondta, hogy egy igazán jó nő, aki fiatal, szép, kedves, igényes, művelt stb. szóval nem csak a magas sarkú cipőkről lehet vele beszélgetni... az max 1 évig van fent a hirdetési oldalakon aztán kialakul egy saját ügyfélköre és brutál árakon tolja az ipart úgy, hogy a belső kör ajánlására fogad csak új ügyfélt ha üresedés van. Így az adóhatóságtól sem kell tartani, mert vicces de aktívan ellenőriznek ezen a területen is.

Az illető csaj pl. Bécsben csinálja 500Euró/óra tarifával saját ügyfélkörrel. Sajnos nem engedett az árból a kedvemért sem, pedig azt a qrva milyen jól nézett ki... :)))))

Szóval nem azért tűnnek el a hirdetési oldalakról mert Mocskos Orbán, hanem mert nem kell hirdetniük.

2025. aug. 18. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

A Tiszás Ruszin-Szendi visszaélt a hatalmával?

Ruszin-Szendi Romulusz a beosztottjainak olyan utasítást adott, hogy a jogszabállyal ellentétesen magasabb kategóriájú szállodákat foglaljanak. Ezzel ismételten egy szolgálati visszaélés bűncselekményt valósított megMit tenne, ha kormányon lenne??

A Fidesz biztosan 2/3-dot fog szerezni, most, hogy Magyar Pétert lejáratta azzal hogy tükörben nézegeti magát a fürdőkádban?

Elég középkori módszer hogy ún. body shaming (test szégyenítés) által kovácsolnak politikai előnyt maguknak, de a magyarok döntő többsége, főleg a vidéki kemény mag, simán még ezen a szinten van. Egy ilyen kampánnyal meg lehet őket fogni. Szerintetek is már...

Miért próbál a Fidesz lejáratókampányt csinálni abból is, hogy Magyar Péter jóképű?

Férfiként mondom, hogy igen, MP jóképű. Meg merem kockáztatni, hogy ő a magyar Brad Pitt. Ezt meg is lovagolja a Fidesz, hogy mindenféle tükörben nézegetős mémeket meg ilyen nárcisztikus szépfiús imázst próbál ráaggatni. Én nem vagyok annyira jóképű mint MP, egy...

Miért szeretik egyesek Magyar Pétert?

Szerintem a legtöbb Magyar Péter szavazó úgy van vele hogy Magyar Péter péter is egy borzalom csak ne a fidesz, én is emiatt fogok Magyar Péterre szavazni közben látom hogy súlyos probléma van az emberrel valóban hazudik, mást állít sokszor mint az igazság, valóban úgy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!