Előny vagy hátrány hogy ennyire ismeretlen emberek a Tisza jelöltjei?

válasza:Itt két eset lehet.
1. Van politikai múltja: ez esetben vagy kiugrott fideszes vagy óellenzéki, sokszorosan megbukott valaki. Egyik sem jó.
2. Nincs politikai múltja: a politikai pályán még amatőr, viszont nagyon erősíti az az érzetet, hogy az emberek közül jött és nem egy megélhési senkiházi
Utóbbi szerintem messze jobb.

válasza:Előny, mert még bármi-, akár jó is lehet belőle, valamint nem annyira/nehezebben támadhatóak elsőre.
Hátrány, mert az ellenfél sajna szétszedi őket biztosra, mert az ellenfél a "béke pártján áll" minden vonatkoztatásban...

válasza:Várjuk ki a végét.
Ténylegesen feddhetetlen ember alig létezik. És most, hogy meg vannak a személyek, megindul a gépezet két irányból is. A Fidesz, és az ó-ellenzék együtt fogja össztűz alá venni őket.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én már régóta kiábrándultsm a Fideszből, de maradtam jobboldali. 2022-ben egyszerűen nem szavaztam le, mert egy gyurcsányközeli DK-s lett volna az összefogás jelöltje. Aki az én szememben ugyanolyan bűnöző, mint akármelyik fideszes. Olvasgattam a mai...
Mellesleg JA igen aktív képviselő volt, mindemellett simán legyőzte Sára Botondot legutóbb. Jó esélyei voltak tehát a győzelemre jövőre is.
Ma pl ilyen nagykanizsai, számomra teljesen ismeretlen fideszeseket hirdetett. Mondjuk az pozitív, hogy ezeknek a politikusoknak a posztjain 2-3x annyi a nevető fej, mint a like. Szerinted ezek hogyan reagálnak a poszt sikerére?
Gondolok itt arra, hogy nem a hagyományos média keretei között tematizál,na Facebookon infít el komment háborút, a legnagyobb csaták itt dőlnek el, s úgy tűnik hogy a mai felhasználót ez sokkal jobban megmozgatja, mint a hagyományos média.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!