Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Előny vagy hátrány hogy...

Előny vagy hátrány hogy ennyire ismeretlen emberek a Tisza jelöltjei?

Figyelt kérdés
Nagyon kettős ez a dolgok vagy előny hogy nincs politikai múltjuk vagy hátrány hogy senki nem ismeri őket
2025. nov. 28. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Itt két eset lehet.

1. Van politikai múltja: ez esetben vagy kiugrott fideszes vagy óellenzéki, sokszorosan megbukott valaki. Egyik sem jó.

2. Nincs politikai múltja: a politikai pályán még amatőr, viszont nagyon erősíti az az érzetet, hogy az emberek közül jött és nem egy megélhési senkiházi

Utóbbi szerintem messze jobb.

2025. nov. 28. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Előny, mert még bármi-, akár jó is lehet belőle, valamint nem annyira/nehezebben támadhatóak elsőre.

Hátrány, mert az ellenfél sajna szétszedi őket biztosra, mert az ellenfél a "béke pártján áll" minden vonatkoztatásban...

2025. nov. 28. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Várjuk ki a végét.

Ténylegesen feddhetetlen ember alig létezik. És most, hogy meg vannak a személyek, megindul a gépezet két irányból is. A Fidesz, és az ó-ellenzék együtt fogja össztűz alá venni őket.

2025. nov. 28. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Az hogy nem tudják mit csinálnak az szerintem hátrány. Bár nekem az a megérzésem, hogy a nyilatkozatok adása továbbra is tilos lesz a nagy részük számára, szóval csak biodíszletek lesznek, így meg nincs sok kár abból, hogy nem értenek ahhoz amit csinálniuk kéne.
2025. nov. 28. 20:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez mindenképp előny. Miért? Mert az eddigi politikusok már rég kompromittálódtak, esélyük sem lett volna soha a Fidesszel szemben, legyen bármilyen a teljesítményük. Az emberek frissítést szerettek volna, tiszta lappal indulni, ez most megvalósul.
2025. nov. 28. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem tökmindegy, a fidesz akiket nyilvánosság elé tárt nagyrészt bohócok, nem nehéz jobb felhozatalt összehozni, rosszabbat meg lehetetlen.
2025. nov. 28. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Baloldali ellenzékiek, miért nem tudtok kiegyezni egy kormányváltást akaró de még ismeretlen jelölttel?

Én már régóta kiábrándultsm a Fideszből, de maradtam jobboldali. 2022-ben egyszerűen nem szavaztam le, mert egy gyurcsányközeli DK-s lett volna az összefogás jelöltje. Aki az én szememben ugyanolyan bűnöző, mint akármelyik fideszes. Olvasgattam a mai...

Jámbor András visszalépett, nem indul a 2026-os választásokon Bp. 8. és 9. kerületében, hogy a (jelenleg ismeretlen) tiszás jelöltnek adja át a...

Mellesleg JA igen aktív képviselő volt, mindemellett simán legyőzte Sára Botondot legutóbb. Jó esélyei voltak tehát a győzelemre jövőre is.

Titeket is dühít, hogy no-name, ismeretlen fideszesek milliárdokat költenek el a közösségi médiában, csak azért, hogy az algoritmus feldobja őket állandóan?

Ma pl ilyen nagykanizsai, számomra teljesen ismeretlen fideszeseket hirdetett. Mondjuk az pozitív, hogy ezeknek a politikusoknak a posztjain 2-3x annyi a nevető fej, mint a like. Szerinted ezek hogyan reagálnak a poszt sikerére?

Magyar Péter politikakommunikációban is egy teljesen újfajta színt hozott a közéletbe, ami a korábbi ellenzéki pártok körében ismeretlen volt?

Gondolok itt arra, hogy nem a hagyományos média keretei között tematizál,na Facebookon infít el komment háborút, a legnagyobb csaták itt dőlnek el, s úgy tűnik hogy a mai felhasználót ez sokkal jobban megmozgatja, mint a hagyományos média.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!