Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az mit árul el a "nemzeti"...

Az mit árul el a "nemzeti" jobboldal hitelességéről, amikor egy volt skinhead-nek fáj az állítólagos cigányverés?

Figyelt kérdés

[link]

Schneider Tamás fájlalja, hogy állítása szerin a Tiszások cigányokat vernek. Róla még úgy fogalmazott korábban az azóta mihazánkos Schiffer András, hogy annak idején zsidóként még menekültek a Schneiderék elől.

febr. 3. 14:57
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
senki nem szereti, ha elveszik a munkáját
febr. 3. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Miért nincs egy euroatlanti jobboldali párt?

Egy olyan jobboldali párt ami Európát támogatja Oroszországgal, USA-val, vagy Kínával szemben. Ami nem az EU szétrombolásán dolgozik. Migráció ellenes, de nem rasszista, viszont nincs pozitív diszkrimináció sem és a nyomor eszetlen pénzelése. Nem woke, de nem is...

A magyarok ingerküszöbe miért ott tart, hogy egy fideszes jobboldalira akarnak lecserélni egy másik fideszes jobboldalit?

Magyar Péter nem ígért új alkotmányt az érvénytelen alaptörvény ellen, nem követelt szabad választásokat és nem támogatja az és egységet meg Ukrajna illetve a jogállamisági jelentés kapcsán is a Fidesszel szavazott. Illetve minden politikusa volt fideszes. Tényleg ez kell?

Konzervatív értékrendűként vajon beférnék a tiszások közé?

Sokan azt mondják a Tisza is igazából jobboldali, polgári értékeket vall és ez jelenik meg majd a programjában is. Viszont én viszolygok kicsit az ilyen pesti liberális értelmiségiekkel közösséget vállalni és tudom, hogy ők támogatják. Nekem fontos lenne, hogy amiket a...

Mi lesz a parlamenti baloldali helyekkel, ha csak jobboldali párt jut be?

Akkor a jobbosok egy része baloldalt fog ülni? Ezért balliberalisozik az állampárt?

A jobboldalon mi ez a globalista duma ? Miközben ők is globalisták ?

A jobboldalon rendre hivatkoznak a globalistákra, mint valami rossz emberek. Miközben a kormány kifejezetten globális válalatokat hív ide és pénzeli őket (Audi, BMW, Valeo, Flex, GE, BYD stb). Nem éppen az izóláción kellene dolgozni ?

Sokan miért hazudják, hogy ők patinás, "echte" jobboldali családból valók, csak ilyen felmenőik voltak?

A komcsi rendszer alatt nem volt intézményes jobboldal, meg nem is vállalta senki nyíltan a jobboldaliságát, tehát nem értem hogy lehet ilyenekkel kamuzni

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!