Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Idén is lesz Magyar Péteres...

Idén is lesz Magyar Péteres Partizán interjú szerintetek?

Figyelt kérdés
2024-ben és 2025-ben is február 11-én volt, esélyesen most is lesz majd?

febr. 10. 09:36
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Én azt hittem, hogy annyi tiszás rágott be a Partizánra a tavalyi után, hogy a leiratkozások, meg a támogatások megvágása után, már nincs is Partizán, ahová be tudna menni, megkérdezni, mennyi az idő.
febr. 10. 09:39
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
1: te miről beszélsz?
febr. 10. 10:09
 3/8 anonim ***** válasza:

2, amiről én beszéltem, az Magyar Péter és a Partizán.

Remélem, igy már érthető, hogy miről beszéltem, ha nem, akkor nagyon szivesen elbeszélem mégegyszer.

febr. 10. 10:14
 4/8 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem oda sem mer elmenni.
febr. 10. 11:09
 5/8 anonim ***** válasza:
45%
"Mennyi az idő Marci? 😆
febr. 10. 11:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Oda sem? Mert még hova nem mert elmenni kedves harcoska? 😅
febr. 10. 11:22
 7/8 anonim ***** válasza:
45%

6-os!

Csak oda megy, ahol a betanított propaganda szövegét fel tudja mondani

febr. 10. 11:29
 8/8 A kérdező kommentje:
7) azt tudtad, hogy ezért nem kapsz krumplit?
febr. 10. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Hogy lesz itt Szeretetország ha a Partizános Merkel interjú alatt is emberek azért vannak kikelve magukból, hogy hogy mondhatott szépeket Orbánról?

Pár komment: "Az meg, hogy márványozza Viktort, egy újabb mélypont. Viktornak az ideológiája a haverok és a pénztárca, ne fesse már fehérre az embert." "Angela Merkel szavaiból kiderül, hogy Orbán egy szent... Soha nem volt Putin párti, minden, ami orosz...

A csalódtatok ti is Magyar Péterbe a partizán interjú óta?

Egyszerűen nem tudom hova tenni Magyar Péter stílusát el kell ismerni tényleg....ha esetleg negatív dolgokat mondanak neki akkor csak felhúzza magát és jön a támadó stílus hogy propaganda, propaganda média és társai de válaszolni nem tud egy adott kérdésre, ehhez...

Miért van az, hogy az állítólag független Partizán is ellenségesen viszonyul Magyar Péterhez?

A programról egy kérdés nem hangzott el, viszont a lehallgatással, igazi KGB-s beszervezéssel megszerzett Vogel-féle hangfelvételről valamiért fontosnak látta kérdezni Magyart Marci. Értem, hogy fontos az is, hogy ne legyen korrupt az új kormány, de ez kb. egy az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!