Idén is lesz Magyar Péteres Partizán interjú szerintetek?

válasza:

válasza:2, amiről én beszéltem, az Magyar Péter és a Partizán.
Remélem, igy már érthető, hogy miről beszéltem, ha nem, akkor nagyon szivesen elbeszélem mégegyszer.

válasza:6-os!
Csak oda megy, ahol a betanított propaganda szövegét fel tudja mondani
Kapcsolódó kérdések:
Pár komment: "Az meg, hogy márványozza Viktort, egy újabb mélypont. Viktornak az ideológiája a haverok és a pénztárca, ne fesse már fehérre az embert." "Angela Merkel szavaiból kiderül, hogy Orbán egy szent... Soha nem volt Putin párti, minden, ami orosz...
Egyszerűen nem tudom hova tenni Magyar Péter stílusát el kell ismerni tényleg....ha esetleg negatív dolgokat mondanak neki akkor csak felhúzza magát és jön a támadó stílus hogy propaganda, propaganda média és társai de válaszolni nem tud egy adott kérdésre, ehhez...
A programról egy kérdés nem hangzott el, viszont a lehallgatással, igazi KGB-s beszervezéssel megszerzett Vogel-féle hangfelvételről valamiért fontosnak látta kérdezni Magyart Marci. Értem, hogy fontos az is, hogy ne legyen korrupt az új kormány, de ez kb. egy az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!