Magyar Péter szivárogtatni fog?
Magyar Péter: Vannak olyan fideszes ügyek, amelyekről tudunk, és később hozzuk nyilvánosságra
A Tisza Párt elnöke példaként említette, hogy a gödi akkumulátorgyárral kapcsolatban újabb terhelő információkhoz jutottak, amelyeket állítása szerint tanúkkal és felvételekkel tudnak alátámasztani. A kormánypárti politikusok magánéletéről is kaptak adatokat, de ezeket biztosan nem hozzák nyilvánosságra.

válasza:

válasza:

válasza:Legfeljebb a vizeletét!
Arra lesz is oka...

válasza:" amelyekről tudunk, és később hozzuk nyilvánosságra
"
Magyarán majd kitalálják még🧐

válasza:

válasza:

válasza:#2 Amit Orbán Ráhel dobott aztán az út szélére?
#3 Gondolom azoknak nem unalmas ennyire, akik lerokkantak, vagy rákot kaptak a gyár miatt. Te támogatod az emberek megölésért, a profitért cserébe?
#5 Ahogy a Szőlő utcai gyerekek megerőszakolását is, vagy a mérgezést is? Jaj de kellemetlen lehet, hogy kézzel fogható bizonyítékok vannak ezekről, de ők csak egy üres ágyat tudtak felmutatni.

válasza:A fidesz làthatóan a Magyar Nèp ellen fordult. Egymàs utàn kerülnek felszínre az egyre súlyosabb ügyek. Eljàtszâk,hogy ők a nèp oltalmazói holott parazita fèregkènt emèsztik a nèpet. Minden cselekedetüket a lopàs a vagyonszerzès irànyitja.
Minden ügyben - devizahitel, lakas elarverezès, pedofilia, szennyező gyàrak - az ellensèg oldalàn àll. Csak a pènzszerzès a cêl.
Ki az ökör az aki mèg mindig ràjuk akar szavazni ès mièrt?

válasza:#9 Azok akiknek Orbán Viktor megmondta, hogy boldogok.
Amúgy tényleg, akármennyire tűnik arrogánsnak a válaszom, én ezeket az embereket sajnálom. Sötétségben tartja őket a Fidesz, pedig nem is gondolom róluk, hogy buták, csak megtévesztettek. Én sem azért szavazok a Tiszára mert teljesen oda vagyok értük (Inkább Momentumos lennék), de azért nem hagyhatom szó nélkül, hogy így támadják őket, és eközben ott ártanak a polgároknak, ahol tudnak.
További kérdések:
Pont nála sajnálják a Fideszt meg a Mi Hazánkat is, hogy nem tudtak többséget szerezni. Egy marxista oldalán.
Benne vagyok ilyen csoportokban és látom mi terjed. Most az van hogy a választást Viktor direkt vesztette el és ő akarta így igazából hogy jól megszivassa a kis kötsög Magyar Pétert.
...és ezért mintha direkt várna olyan helyzeteket, amikor valamit hibáznak, valami nem úgy alakul ahogy elképzelték...és akkor ugranak... Ha nicns ilyen helyzet akkor kiforgatjak a szavakat és csinálnak egyet... Csak hogy jöhessen a csőre töltött "ez ugyanazlesz...
Mai napon a mi hazánk - monor előjött egy zavaros de végülis Orbánt éltető konteóval, miszerint ő irányítja a Tiszát és MP a bábja aki által most megkapja majd az uniós forrásokat. Tehát Magyar Péter nem csak egy brüsszeli báb, hanem orbán bábja IS és Orbán...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!