Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Értelmiségi fideszesek hogy...

Értelmiségi fideszesek hogy tudják elhinni, hogy egy megtámadott ország Ukrajna, egy NATO országot, Magyarországot megtámadná?

Figyelt kérdés
Pláne hogy Ukrajna EU tag akar lenni. Csak én nem értem a logikát a Fidesz érvelésében?

febr. 26. 16:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
68%
Értelmiségi és fideszes, egymás mellett, egy mondatban 🤣🤣🤣
febr. 26. 16:16
 2/20 üdvözlet_Dublinból ***** válasza:
61%

Értelmiségi fideszesek 😂😂😂😂😂😂😂

az olyan mint az agykutató 1.5 pipás kommentelő itt? 🤣🤣

febr. 26. 16:22
 3/20 anonim ***** válasza:
63%
Az értelmiségi fideszek nem hinnék el, ha léteznének ilyenek.
febr. 26. 16:22
 4/20 A kérdező kommentje:
Nekem vannak egyetemet végzett polgári ismerőseim. És ők sajnos fideszesek. Nem buta emberek amúgy.
febr. 26. 16:26
 5/20 anonim ***** válasza:
61%
Én is végeztem egyetemet, és voltak nagyon hülye évfolyamtársaim, szóval...
febr. 26. 16:29
 6/20 üdvözlet_Dublinból ***** válasza:
49%

attól hogy egyetemet végzett még nem értelmes

te ezt kevered

én is ismerek ilyet, és nem tud összeszorozni 3 egyjegyű számot....

febr. 26. 16:29
 7/20 anonim ***** válasza:
10%
Gondolom tisztában vannak a hadviselés alapjaival, nem úgy mint te.
febr. 26. 16:33
 8/20 anonim ***** válasza:
67%
Ez az értelmiségi fideszeseknek magas. Csak összezavarod őket. Éjjel majd bepisilnek.
febr. 26. 16:34
 9/20 anonim ***** válasza:
71%

Az egyetemi végzettség az nem garancia arra hogy egy egyetemet végzett ember jól lássa az élet dolgait sok esetben egy józan paraszti ésszel gondolkodó ember sokkal jobban megtudja ítélni a dolgokat. Személyes tapasztalatom mert találkoztam olyan bölcs paraszt emberrel hogy ledöbbentem a tudása láttán.

Amondás is így szól gondold át józan paraszti ésszel és ez annak az elismerése hogy az élet tapasztalat és az ősöktől örökölt tudás az többet jelent mint a diploma.

A fentiekkel kapcsolatban hab a tortán hogy az említett idős paraszt ember nekem is azt mondta hogy azt az asszonyt fiam aki téged megcsal kihasznál és hülyének néz minél előbb ki kell cserélni olyanra aki veled együtt dolgozik a földeken nem akar úri dáma lenni és bízhatsz a szavában, mert ez az asszony akkor is ott áll majd melletted ha beteg leszel és szegény, a másik meg rögtön elhagy ha nem tud már kihasználni téged. A kormányokra is igaz ez a mondás mondta az öreg. Hát ezt nem tanítják az egyetemen.

febr. 26. 16:44
 10/20 anonim ***** válasza:
76%
A naiv fideszes alapból mindent el hisz. Az értelmiségi fideszesnek pedig van az a pénz amiért elhiszi.
febr. 26. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Magyarországnak miért kell mindig a rossz oldalon lennie?

Az első-és második világháborúban is az agresszor szövetségi rendszer oldalán voltunk, és részt vettünk az agresszióban (Szovjetunió megtámadása, hadüzenet az USA-nak Pearl Harbor után) és a magyar társadalom nagy része részt vett a holokausztban (feljeletés, zsidó...

Fideszesek! Mit szóltok hozzá, hogy a háború súlytotta Ukrajna GDP-je nagyobb, mint Magyarországé?

Ahol több mint másfél évtizede nemzethy kormány van és kiall az emberekért állítólag....

Ukrajna káoszt és Tisza győzelmet akar Magyarországon?

Az ukránok mindent meg fognak tenni a következő hetekben is azért, hogy Magyarországon gazdasági káosz legyen. Mert azt gondolják, ezzel segíteni tudják az ellenzéket.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!