Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobban élnek a magyar emberek...

Jobban élnek a magyar emberek 2026-ban mint 2010-ben éltek? Gazdagabbak lettek fejlődtek azóta sokat?

Figyelt kérdés

Az Orbán kormány meggazdagította az embereket?

Az Orbán kormánynak köszönhetjük a gazdagságot?

2010 előtt a minimálbér és az átlagos bér mennyi lehetett kb?

70 ezer ft 120 ezer ft?

Most 2026-ban a minimálbér és az átlagos bérek 200 ezer ft és 400-500 ezer ft között mozog?

De azt se felejtsük el hogy az árak 2010-ben mennyik voltak?

Mennyi volt 1 liter benzin 1 kg kenyér stb?

Jóval kevesebb volt mint most.

Tehát semmivel sem jobb az élet most 2026-ban mint 2010-ben volt?

Mert a fizetés emelések csak infláció tartó emelések voltak?

Csak a számok növekedtek de a vásárló erő nem?

És ha valakinek volt gyűjtött pénze 2010-ben volt például 5 millió forintja egy fiókban az mára rengeteget vesztett az értékéből?

Jobban élnek a magyarok 2026-ban mint 2010-ben?

Nem élnek jobban a magyarok 2026-ban mint 2010-ben.

márc. 24. 17:04
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
19-20+: Egyébként én, aki bkv-val járok, úgy érzékelem, hogy mindenki BKV-val jár. Tömve vannak a járatok. Szóval tuti nem jár mindenki nyugati (vagy akár más) kocsival.
márc. 25. 12:47
 22/55 anonim ***** válasza:

"Mindenki nyugati kocsival jár."

Akkor én biztos szellemként éltem a fővárosban a tizenX éves Nissanommal, meg a szüleim és anyósomék a Suzukijukkal. :)

"Minden étterem tömve volt ettek ittak az emberek"

Már az, amelyik nem ment még tönkre.

Érdekes, sok pesti éttermet látok, amelyben csak lézengenek a pincérek, vendég meg alig van.

Talán gyakrabban járok oda, mint te, és emiatt mások, árnyaltabbak a tapasztalataim?

márc. 25. 13:23
 23/55 anonim ***** válasza:
márc. 25. 14:10
 24/55 anonim ***** válasza:

19! 😂😂

50-60 millas, igen Ferrari balról Lamnorgini jobbról, es előtted meg a Porsche 911...

márc. 25. 14:22
 25/55 A kérdező kommentje:
Egy kb 60 milliós Porsche valóban húzott már el előttünk illetve egy kb 30 milliós Mustang is.
márc. 25. 14:31
 26/55 anonim ***** válasza:
55%
2010-ben még volt esélye a fiataloknak lakást venni sima piaci hitellel. Ma ehhez CSOK kell 3 gyerekkel meg otthon start és még így is sokkal hosszabb időre kell felvenni mint akkor. 2010-ben egy jobb budapesti panellakás 7-8 millió volt, most 80-100. Senkinek nem nőtt több mint a tízszeresére a fizuja.
márc. 25. 16:02
 27/55 anonim ***** válasza:
0%

26! Ami azt illeti ez baromság!

7-8 millióért akkor is max garzon kaptál-azt most is kapsz 20 millióért.

márc. 25. 16:09
 28/55 anonim ***** válasza:
#27 b@romságot te írsz.
márc. 25. 16:11
 29/55 anonim ***** válasza:
17%

28! Ez aztan komoly "érv" volt!

Mutasd mar meg ezeket a 100milllas garzonlakásokat akkor!

márc. 25. 16:26
 30/55 anonim ***** válasza:
Most gyors megneztem hány eladó lakás van Budapesten, ami olcsóbb mint 25 millió! 169 csak az ingatlan.com-on.
márc. 25. 16:29
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

A Tisza párttól, mint a Fidesz utódpártjától várható újabb 16 év?

A csajozós korszakomban egy életre megtanuntaltam, hogy a valóság a felszín alatt zajlik, és nem az számít, amit az emberek mondanak, hanem az, amit tesznek. És állítom, és hiszem, hogy nincs ebben az országban nagyobb fideszes a tiszásoknál, akik úgy tűnik, hogy egy...

Fidesz teljesen megborult?

Orbán: Még többet kellett volna trükközni"hazudni".. wtf??

Most akkor kinek van politikai értelemben igaza és joga igazságot tenni?

Figyelem az elmúlt 1-2 hónapot és én egyre inkább kezdek elveszni. A fideszesek egymást ütik a vereség után és azon vitatkoznak, kinek nincs joga kiállni Sulyok Tamás vagy Orbán Viktor mellett. A roncsfideszes tiszások szerint az óellenzékieknek nincs joga az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!