Jobban élnek a magyar emberek 2026-ban mint 2010-ben éltek? Gazdagabbak lettek fejlődtek azóta sokat?
Az Orbán kormány meggazdagította az embereket?
Az Orbán kormánynak köszönhetjük a gazdagságot?
2010 előtt a minimálbér és az átlagos bér mennyi lehetett kb?
70 ezer ft 120 ezer ft?
Most 2026-ban a minimálbér és az átlagos bérek 200 ezer ft és 400-500 ezer ft között mozog?
De azt se felejtsük el hogy az árak 2010-ben mennyik voltak?
Mennyi volt 1 liter benzin 1 kg kenyér stb?
Jóval kevesebb volt mint most.
Tehát semmivel sem jobb az élet most 2026-ban mint 2010-ben volt?
Mert a fizetés emelések csak infláció tartó emelések voltak?
Csak a számok növekedtek de a vásárló erő nem?
És ha valakinek volt gyűjtött pénze 2010-ben volt például 5 millió forintja egy fiókban az mára rengeteget vesztett az értékéből?
Jobban élnek a magyarok 2026-ban mint 2010-ben?
Nem élnek jobban a magyarok 2026-ban mint 2010-ben.

válasza:

válasza:"Mindenki nyugati kocsival jár."
Akkor én biztos szellemként éltem a fővárosban a tizenX éves Nissanommal, meg a szüleim és anyósomék a Suzukijukkal. :)
"Minden étterem tömve volt ettek ittak az emberek"
Már az, amelyik nem ment még tönkre.
Érdekes, sok pesti éttermet látok, amelyben csak lézengenek a pincérek, vendég meg alig van.
Talán gyakrabban járok oda, mint te, és emiatt mások, árnyaltabbak a tapasztalataim?

válasza:19! 😂😂
50-60 millas, igen Ferrari balról Lamnorgini jobbról, es előtted meg a Porsche 911...

válasza:

válasza:26! Ami azt illeti ez baromság!
7-8 millióért akkor is max garzon kaptál-azt most is kapsz 20 millióért.

válasza:28! Ez aztan komoly "érv" volt!
Mutasd mar meg ezeket a 100milllas garzonlakásokat akkor!

válasza:További kérdések:
A csajozós korszakomban egy életre megtanuntaltam, hogy a valóság a felszín alatt zajlik, és nem az számít, amit az emberek mondanak, hanem az, amit tesznek. És állítom, és hiszem, hogy nincs ebben az országban nagyobb fideszes a tiszásoknál, akik úgy tűnik, hogy egy...
Orbán: Még többet kellett volna trükközni"hazudni".. wtf??
Figyelem az elmúlt 1-2 hónapot és én egyre inkább kezdek elveszni. A fideszesek egymást ütik a vereség után és azon vitatkoznak, kinek nincs joga kiállni Sulyok Tamás vagy Orbán Viktor mellett. A roncsfideszes tiszások szerint az óellenzékieknek nincs joga az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!