Most mi van a közmédiával?
Nem nagyon néztem eddig, hétfő-keddre azt írták az újságok, hogy normalizálódik a helyzet, szerda-csütörtökre meg azt, hogy visszatértek a pártállami bunkósbotok és ki lett adva, hogy az "utolsó töltényig" lőni kell az ellenségre (az új kormányra).
Ma direkt néztem az esti híradót, szerintem egész normális volt. Választási eredmény, MP nyilatkozik, tárgyal, Orbán elemzi a fidesz jelenét és ellenzéki jövőjét, Toroczkai készül a bizottságokba, az oroszok és ukránok lövik egymást, lövöldözés Amerikában és Ukrajnában, Hormuzi szorosban feszülés, a pápa misézik, patkányméreg osztrák ételben, lottó stb.
Semmi mocskolódás, álhír.
Ez már a rendes közmédia?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A PiS kedvenc adóját, a TVP Infot is megszűntette. A felmentett dolgozók tulajdonképpen mind az előző nyolc évben kormányzó, és a közmédiában nagyjából magyarországi állapotokat teremtő Jog és Igazságosság párt káderei voltak, de leállt a pártot leginkább támogató TVP...
Jelenleg erősen pártvezérelt a közmédia, viszont biztosan ki kell rúgni mindenkit szinte? Van aki már a rendszerváltás előtti időben is ott volt. Rendszerváltáskor is sokan fellélegeztek, és szabadabban kezdtek el dolgozni. Vagy pl. amikor a G nap után átállt...
A közmédia (és sok más sajtó) ugyebár erősen Fideszes, viszont milyen retorikát folytatnának egy esetleges ellenzéki győzelem során, illetve mi történne a mostani szerkesztőkkel, műsorvezetőkkel, egyéb munkatársakkal stb.? Arra különösen kíváncsi vagyok, hogy...
Átveszi az ellenzék az irányítását, vagy marad a fidesz kezében?
Nem gondolt még senki erre? Persze, nyilvánvaló, hogy a hirdetésekkel is már célkeresztben vagyunk szinte mert a kereséseinket, bár mostmár még a személyes uzeneteinket is ki elemzi a hirdetés AI(próbáljátok csak ki nyugodtan), de tudat alatt is befolyasolhatnak minket a szemünk előtt ?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!