Semmiből tűnt elő, számomra hihetetlen hogy ezek után ilyen híres lett a pártban és mindjárt alelnök lett a pártban most meg mindjárt országgyűlés elnöke lesz...
és? nem mindegy? legalább egy hétköznapi ember, nem egy 30 éve megélhetési semmit sem tudó politikus. nekem szimpatikus, hogy nagy takarítás zajlik.
ápr. 20. 08:44
2/23 anonim válasza:
Nem a semmiből. A Balaton környékiek ismerjük ezt a nőt. Ő is NERes volt, nem kicsit. A fidesz gazdasági köreiben volt csendes társ. A szállodáját is abból szedte össze.
ápr. 20. 08:45
3/23 anonim válasza:
Valószínűleg azért őt választották, mert vezetői tapasztalata van, vállalható közéleti profilja van, és nem tartozik a régi politikai elithez. Emellett jó eséllyel megbízható, együttműködő szereplőnek számít, aki erősíti a csapatot, de nem válik belső riválissá. Egyáltalán nincsenek róla információk az interneten, hogy valaha is kapcsolatban állt volna bármely belföldi vagy külföldi politikai elittel.
ápr. 20. 08:51
4/23 anonim válasza:
Ő is Ner-es (volt). Azt nem tudom, hogy min veszett össze,de lehet csak helyezkedik mindig oda, ahonnan a szél fúj
ápr. 20. 08:54
5/23 anonim válasza:
a narancsosok most majd előadják, hogy tulajdonképp 1945-től mindenki fideszes:D
ápr. 20. 08:54
6/23 anonim válasza:
2-es vagyok. Azt, csak úgy halkan jegyzem meg, hogy a Balcsi környéki tiszás képviselők többsége, valamikor NER tag volt. Nem mindegyik, de többségben vannak azok, akik itt helyben a fidesz érdekeltségeit tolták valamikor. Szal' a nagy rendszerváltást kezeljétek fenntartásokkal.
ápr. 20. 09:01
7/23 anonim válasza:
Egy újabb kémnő aki kifurulyázza a titkokat Péterünkből. Csak ezúttal nem párt hanem államtitkok lesznek.
ápr. 20. 09:02
8/23 anonim válasza:
ma 09:01
te még mindig nem érted:D a kérdés nem az, hogy ki mikor fog lopni. hanem, hogy mennyit. mert az a nem mindegy...olyan politikai erő nincs sehol a világon, aki ne lopna. csak az szamít, hogy ez mellett mi marad az embereknek és mi az országnak.
ápr. 20. 09:05
9/23 anonim válasza:
#8 Na ez az. Ha még pofán is röhögnek, hogy nekik milliárdjaik vannak, de te élj csak meg 47 ezerből, az nem tetszik. Lopni fognak, mint mindenki más a világban. Tegyék csendben, ne olyan pofátlan módon, mint az elődjeik. Csak közben nekem is maradjon hó végén, engem is lássanak el a kórházban, stb.
ápr. 20. 09:11
10/23 anonim válasza:
8: Szerintem mindenki annyit lop amennyit tud,és ez leginkább attól függ kinek mekkora felhatalmazást ad a nép. Azt gondolni, hogy egy tolvajnak bármiféle morális megfontolása van arról, hogy ne lopjon túl sokat egyszerűen nevetséges. Mintha bárki aki ellopná a tárcádat visszaadná benne némi pénzzel, hogy figyelj nekem elég csak 10 ezer, a többit megtarthatod 🤣🤣🤣
Magyarék pedig elég nagy felhatalmazást kaptak, történetesen a legnagyobbat valaha.
Kötcsén jelentette be Magyar Péter, hogy az egri lángosozóba bejegyzett 25 tagú pártjának harmadik alelnöke Tarr Zoltán és Radnai Márk mellett egy bizonyos Forsthoffer Ágnes szállodatulajdonos.Marczingós László ismert ellenzéki ügyvéd, a devizahitelesek védője a...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!