Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Van bennetek harag?

Fideszesek! Van bennetek harag?

Figyelt kérdés

A Fidesz iránt, amiért a képetekbe hazudtak a közvéleménykutatásokkal.

Hülyének néztek titeket, és a maradék illúzióját is elvették, hogy hitelesnek látszanak.

máj. 2. 19:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
A kognitív disszonanciából nem ilyen gyorsan kerül ki az ember. Kell nekik még idő hogy elfogadjak azt a tényt hogy évekig átbaszták őket.
máj. 2. 19:12
 2/16 anonim ***** válasza:
52%
Nincs harag.
máj. 2. 19:12
 3/16 anonim ***** válasza:
69%
Sokan haragudnak a Fideszre.
máj. 2. 19:17
 4/16 A kérdező kommentje:

És te sejtetted, hogy bukás lesz, és a Fidesz csak vetít?

máj. 2. 19:17
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
Sejtettem igen.
máj. 2. 19:19
 6/16 anonim ***** válasza:
5%

Milyen bukásról beszéltek?

Soha nem volt még ilyen sok mandátuma a Fidesznek, 193?!

Hihetetlen eredmény, idővel rájöttök ti is.

máj. 2. 22:08
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

2002-től 2014-ig voltam fideszes. A mai napig harag van bennem azért, hogy egy alapvetően nyugatos, vállalkozóbarát párt egy oligarchákat támogató, autokrata rendszert alkotott meg, és akart még elnyomóbbá mélyíteni.

Felháborít, hogy meghazudtolták a korábbi értékrendjüket, és túszul ejtették Magyarországot.

máj. 2. 22:54
 8/16 anonim ***** válasza:
72%

Nem tolong a sok fideszcsicska.:)Szégyellik micsoda ostobák voltak, hogy hittek annak a dagadt szemétláda Orbánnak.:)

De szerencsére eltakarítottuk őket és most szépen el lesznek számoltatva!

máj. 3. 21:09
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon haragudtam Mráz Ágoston Sámuelre. Aki a választás előtt megvádolta Hahn Endrét azzal, hogy a saját adatait meghamisította. Utána bocsátanatot kért, de szerintem ez nem elég.
máj. 4. 14:10
 10/16 anonim ***** válasza:

Ha a közvéleménykutatások számítanának, akkor nem kéne szavazni csak közvéleménykutatni. Az, hogy valaki egy kérdésre azt mondja hogy szavazni fog valakire, nem jelenti azt, hogy meg is teszi, és az sem biztos hogy mindenki elárulja, kire szavaz, mivel titkos.

Nem is értem, miért kell jönni ezekkel a kutatásokkal?

máj. 4. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ha a Tisza frakcióvezetője egy erdélyi származású nő lett, az azt jelenti, hogy mégsem gyűlölik a határon túliakat?

Én is határon túlról áttelepült vagyok és a választások után megfordult a fejemben egy olyan irracionális gondolat, hogy a tiszások most hazakergetnek mérgükben annyira haragszanak ránk. Viszont ez kicsit árnyalja a képet. Igazából haza is tudok menni, olyan munkám...

Kiábrándult fideszesek! Melyik volt az a pillanat amikor végleg kiábrándultatok a rendszerből?

Tudom majdnem az összes ellenzéki kiábrándult fideszes, szóval inkább azokat szólitom meg akik akár még 22-ben is a fideszre szavaztak.

A Fidesznek miért éri meg minél több magyar embert magára haragítania?

Ha ellenzeki erővé válnának, akkor nem érzik, hogy ez majd árthat nekik?

Orbán Viktor egy csalódás volt?Csalódtatok benne?

Sajnos Orbán Viktor és a Fidesz nem rakta rendbe az országot.Most is sok a szegény ember,a bérek egyre kevesebbet érnek,sok nyugdíjas a létminimum alatt él és sorolhatnánk még a sok negatívumot de úgyis mindenki tudja aki itt él ebben az országban.Csalódás volt Orbán?Sokan haragszanak rá?

Egyetértesz a következő állítással?

A magyar társadalom a Fidesz elmúlt 15 évnyi gyűlöletpolitikája, s a társadalom megosztottsága miatt lett ennyire ellenséges?

Orbán Viktor és Soros György ki fognak békülni a jövőben?

Ez a harag, ami kettőjük között van nem egészséges. A civilizált nyugati világ prominens képviselőiként lépéseket kéne tenniük a békülés útján, hogy felszámolják ezeket a negatív érzelemeket. Nem tesz jót sem nekik, sem az embereknek, akikért felelősséget kell...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!