Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nagydobronyi gyermekotthon...

A nagydobronyi gyermekotthon működését korábban a Bethlen Gábor Alap támogatásai biztosították. Igen, az a Bethlen Gábor Alap, amely 2011 óta egy gigantikus politikai pénzelosztó rendszerré nőtt?

Figyelt kérdés

Számokban?

2011: kb. 1,9 milliárd Ft

2012: kb. 8–10 milliárd Ft

2013: kb. 12 milliárd Ft

2014: kb. 15 milliárd Ft

2015: kb. 20 milliárd Ft

2016: kb. 59 milliárd Ft

2017: kb. 70 milliárd Ft

2018: kb. 90 milliárd Ft

2019: kb. 100 milliárd Ft

2020: kb. 140 milliárd Ft

2021: kb. 120 milliárd Ft

2022: kb. 100 milliárd Ft

2023: kb. 95 milliárd Ft

2024: kb. 90 milliárd Ft

2025: kb. 91 milliárd Ft

Összesen? Több mint 1000 milliárd forint.

Ezermilliárd.

És kik felügyelték ezt a rendszert?

- Orbán Viktor

- Semjén Zsolt

- Gulyás Gergely

- a Miniszterelnökség

- és a Bethlen Gábor Alapkezelő apparátusa

Most pedig ugyanennek a rendszernek a vezetői „jótékonykodnak” ugyanennek a rendszernek az egyik intézményével.

Hát milyen megható.

ma 21:54
 1/2 anonim ***** válasza:
korrupció.
ma 21:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Miért nem hagyták abba a lopást miután mindegyiknek lett 5 milliárdja?
ma 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Mi lesz Hatvanpuszta sorsa?

De tényleg komoly, reális ötletek kellenek. Ne ilyen populista hülyeségeket írjatok mint gyermekotthon vagy pszichiatria.

A Fidesz miért tussolta el a bicskei pedofilügyet és a szőlő utcai pedofil- és gyermekprostitúciós ügyet?

Tudom, hogy régóta ez megy de én csak most ástam bele magam ebbe. Azt nem értem, hogy mikor már több feljelentés és panasz is érkezett gyerekektől és szülőktől a Vásárhelyi és Juhász Péter Pál nevű igazgatók ellen, akkor miért tüntették ki nyomozás helyett őket,...

A Fideszre lényegében a karma üt vissza a pedofil ügyeik kapcsán?

Arra gondolok, amikor az LMBTQ embereket próbálták széleskörű gyűlöletkampány keretében összemosni a pedofilokkal. Én nem vagyok meleg, de van ilyen ember ismerősi körben és elmondta akkor nekünk, hogy mennyire megviseli az, hogy a legrosszabb fajta emberekkel mossák...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!