Most már a gyakorlatban is elmondhatjuk, hogy megtörtént a valódi rendszerváltás és tényleg nyugat lettük?

válasza:nyugat lettünk 😂😂😂😂😂😂😂
persze 3.5 hét alatt egyből

válasza:Igen, érződik a szabadság, sok új, nagyértékű autó suhan az utakon, tele vannak a bevásárló központok, zsúfolt bevásárlókocsik, délelőtt 15 - 20 fiatal férfi és nő kutyákat sétáltat, gazdagok sokan teniszeznek, alig van szabad teniszpálya.
Valóban beköszöntött az igazi jólét, zsúfoltak a vendéglátó helyek!

válasza:

válasza:Nem, továbbra is képviseleti demokrácia van, nem volt semmilyen rendszerváltás.
Ráadásul a NER politikai vezetői vidáman élik az életüket szabadlábon, szóval még csak igazságszolgáltatás sem volt egyelőre, maradtunk a következmények nélküli ország.
Majd szóljatok, ha Orbánt, Schmittet, Kövért, Paczolayt, Darákot és a többieket letartóztatták.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A rendszerváltás alapfeltétele az új alkotmány!
Amíg az nincs, addig felesleges itt rendszerváltást ünnepelni
(Tudom hogy várható új alkotmány, de tudtommal még messze vagyunk tőle)
Kapcsolódó kérdések:
A tágabb ígéretet már hallottam, konkrétumot nem, nekem meg ez egy kulcs kérdés, így választás előtt szeretnék rá választ kapni. Valaki tudna nekem ebben segíteni hogy mit mondtak erről, mi a hivatalos álláspont? Ide értem a választási reform,...
Gyakorlatilag ugyan az van most mint a rendszerváltás előtt, hogy a rezsim rátette a kezét mindenre amire amit a magáénak akart tudni és majdnem mindenhol az ő embereik ülnek bent.
Én úgy veszem észre, hogy sok ország van, akik úgymond minden tétjüket feltették egy játszmára, azt elbukták, és most megállíthatatlanul hanyatlanak. Az araboknak például jó 50 évük volt rá, hogy a temérdek olajból befolyt pénzen egy modern, prosperáló, erős gazdaságú...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!