Moratóriumot hoznak rendeletbe a " harmadik országbeli" munkavállalókra.. Ezt kína hogy fogadja ?
Nagyon sok ezer milliárddal tartozunk kínának..
Az utolsó hitel 10 évre titkosítva lett talán így nem is tudjuk a feltételeket.
Kína a saját üzemeibe a saját embereit ( ázsiaikat) hozott..
Ha moratórium lesz, lehet a gyárai működésképtelenné válnak..
Persze tudom hogy be se kellett volna engedni, de itt van .. mi meg el vagyunk adósodva..
Nem lesz ebből baj ?

válasza:Taiwan… Ha a komcsik normálisak, akkor Taiwan fele nyitnak, főleg a tech fejlődése miatt, mert náluk vannak a top chipek, amikkel felveheted a versenyt. A jövő sajnos vagy sem a tech-é.

válasza:"Ha a komcsik normálisak, akkor Taiwan fele nyitnak, főleg"
#1 vagyok... a hozzászólásom a fityiszre vonatkozott.
Javítva:
Ha a komcsik **normálisak lettek volna, akkor Taiwan fele nyitnak, főleg
Kapcsolódó kérdések:
Férfi és a nő házasok, Magyarországon élek de a nő egy harmadik ország állampolgára és csak tartózkodási engedélye van. A gyerekek kettős állampolgárok. Nem tudom számít-e hogy melyik az a harmadik ország mert lehet az Egyesült Államok de lehet olyan szegény ország...
Leendõ feleségem harmadik országbeli, nem eus állampolgár. Nyáron fogunk összeházasodni és tervezzük a közös gyermeket. Ilyen esetben igényelhetõ a CSOK plusz? Az én oldalamról minden feltétel teljesül: fix jövedele stb.
Olvastam, hogy a Békés megyeiek közül egyre többen járnak át Romániába dolgozni, mert ott a magyarországi bérek másfélszeresét megkereshetik ugyanazzal a munkával. Nettó 400-500 ezer forintos fizu sori munkáért simán megvan Romániában, míg Magyarországon nettó 250-300...
Nem is értem. Magyarországnak van a régióban a leggyengébb hadereje mégis állandóan provokálják a környező országokat. Először a horvátok, most a románok meg en bloc az egész EU/NATO-val szembemennek azzal, hogy az oroszokat támogatják.Hova fog ez vezetni? Nagyon...
Tartózkodása célja egyetemi tanulmányok folytatása. Ha igen, akkor mi a teendő, kell-e regisztrálnia valahol és ha igen, hol?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!