Magyar Péter mostmár le fog mondani, mert rajtakapták a luxus projektorokon, balatoni vitorlázáson és a pizzaverésen?

válasza:Magyar Péter maga posztolta ki, nem az oknyomozók, mint gazdáitokról.
2. Péter több generációs értelmiségi, jómódú családból, ők már gyerekkorában gazdagok voltak.
3. Jó vergődést

válasza:

válasza:"2. Péter több generációs értelmiségi, jómódú családból, ők már gyerekkorában gazdagok voltak."
Ha másnak is lett volna egy vérkommunista nagyapja aki halálra ítéli a forradalmárokat más is gazdag lett volna már a kummunista világban.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:“ Ha másnak is lett volna egy vérkommunista nagyapja aki halálra ítéli a forradalmárokat más is gazdag lett volna már a kummunista világban.”
Énekeld el te:
Komcsi vagyok, komcsi vagyok
Fideszes komcsinak születtem
Jól érzem magam, jól érzem magam
Hogy komcsi lehetek
A csodacsatárom is KISZes vót
A harcostársaim munkásőrök, MSZMPsek
Bede Zsótii érdekrende az etallon
Ezek vagyunk mi Fideszesek, hej hej hej
Kapcsolódó kérdések:
Mert a nemzet csak úgy tud fennmaradni, ha születik elég gyerek. Ahhoz meg hetero kapcsolat kell. Aki ezt a normát védi, az a nemzetért harcol.
Múltkor egyik ismerősöm mondott valamit róluk egy társaságban, hogy nem támogatja, hogy neveljenek gyereket vagy már nem is tudom miről volt szó. Persze a jelenlévő lányok próbálták érzékenyíteni, hogy ez nem ilyen egyszerű és többről szól. Engem az lepett meg, hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!