Milyen politikai ideológiákat kell, hogy valljak?

válasza:Amelyik neked tetszik..De ha politikusokról van szó, akkor leginkább ezt kell, hogy szem előtt tartsd:
"Nincs igaz egy sem,
12 Mind letértek az útról, elfajzottak,
nincs, aki jót tenne, nincs egy sem.
13 Tátongó sír a torkuk,
nyelvük csalárdságot beszél,
kígyók mérge van ajkukon.
14 Szájuk telve átokkal és keserűséggel,
Ösvényeiken baj és nyomor,
17 a béke útját nem ismerik,"

válasza:

válasza:én ÜDP fan lennék
vagyishát, vagyok.... ✈😹✔
Kapcsolódó kérdések:
Szerintem ritka mód gusztustalan. Még a háború előli menekülés csak-csak elfogadható, de hogy konkrétan fegyvert fogtak a saját hazájuk ellen, bombákat, golyózáport zúdítottak a saját szülőföldjükre, az szerintem nem elfogadható, legyenek akármennyire is...
Hívő keresztény emberként majdnem mindentől hánynom kell, ami "keresztényként" definiálja magát az elmúlt 16 évben. Azt hittem, hogy a választások után jobb lesz, de továbbra is halljuk a híreket, hogy Viktor "újraszervezi a nemzeti keresztény jobboldalt", a...
Ez elég nagy kritika Magyar Péter részéről is hogy egy áruló most Orbán Anitát kezdték el ezzel bántani hogy egy áruló, de ha egyszerűen egy közösségben vagyok és olyan dolgokat csinál közösség ami nekem nem tetszik ezért elpártolok az adott közösségből az máris áruló,...
Például néha azt mondom, hogy kozmopolita és progresszív ember vagyok, hülyeség a nemzeti szuverenitás, mivel csak háborúkat szül, a konzervativizmust pedig felesleges, rossz eszmének tartom, mivel a hagyományos nemi szerepek, a hagyományok és a múlthoz való kapcsolat...
Azért kérdezem, mert ahány nyelvű Wikipédián olvasom, annyi verziót találok.A magyar nyelvű Wikipédia szerint egy centrista (jobbközéptől balközépig terjedő gyűjtőpárt), liberális, liberális demokrata, modern, kereszténydemokrata, Európa-párti párt. De régebben még az...
Külpolitikailag és kulturálisan mindenképp hasonló tendenciákat mutatok: támogatom az erdélyi és határainkon túli magyarok szavazati jogát (pláne, hogy a legutóbbi évek felmérései szerint rendkívül kevesen élnek vele, de szerintem ez egy gesztus, én is részben erdélyi,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!