Nem vicces, hogy boldog-boldogtalan ellen vádat emelnek, meg hirtelen elkezdődtek a letartóztatások, vádemelések, de a volt kormánytagok közül, még senki sincs vezetőszáron?
Tudom, hogy itt akár Gálvölgyi János életébe is kerülhetett volna ez a szituáció és nem akarom őket felmenteni, de a mentők, akkor is valahol a rendszer áldozatai voltak, hiszen őket is leszarta a politika.
A valódi felelősök, meg még most is szabadlábon járhatnak focimeccsre.

válasza:Nyugi. Mindent szépen sorban.
Rómát sem egy nap alatt építették fel,

válasza:

válasza:Nagyon helyes végre!
Nyugi! Aki nem "sáros", az nem kerül sittre, de a "kis hal is hal...".
Ez is több, mint amit az eddigi korányok tettek.
Remélem eljutnak a "Nagyhalakig". :)

válasza:Ha mondjuk te, vagy hozzátartozód szorulna mentőre, de 40 percig hiába várnád, aztán mondjuk a szomszédodnak kellene bevinni a kórházba, akkor nem tartanád kis halnak azt akinek az a dolga, hogy felvegye a telefont és küldje a mentőt, de nem teszi.
És ha egy ilyen ügy három év nyomozás után eljut addig, hogy vádat emeljenek, akkor ott jó eséllyel valami történt.
Viszont a végén a bíró ítélkezik majd pár éven belül.
Vélhetően ahhoz is idő kell, hogy volt kormánytagokra annyian valljanak és olyan bizonyítékokat sikerüljön összeszedni, amivel lecsukhatók és/vagy megvádolhatók.

válasza:

válasza:#6
Megértem. Viszont te ezek szerint nem egy olyan problémába futottál bele, ahol azért nem végeztek el egy műtétet vagy vizsgálatot, mert a személyzet lusta volt tenni a dolgát.

válasza:Hát, DÖGÖLJEK MEG, ha értelek benneteket!
Ellenzéki, MHM szimpatizáns, tag vagyok, aki szeretne végre egy tisztességes "leosztást"! IGENIS fizessenek a korábban jogtalanul bezsebelt pénzekért! Pártállástól függetlenül! Az elég gáz, hogy 16 év FIDESZ kormányzás után most derül ki, hogy a már szinte, csak szellemként létező MSZP politikusai mennyi pénzt nyúltak le a néptől...
Lehet, hogy nem elég ehhez a TISZA kormányváltása...

válasza:#9
A kertészeti mutyi nagykoalícióban működött.
Kapcsolódó kérdések:
Végre van egy jó humorú miniszterelnöke Magyarországnak. Én örülök, hogy laza, vidám hangulat van, nem olyan, mint egy kriptában.
meg az is vicces volt hogy elment a Sándor palotába Szatyorhoz képet csinálni és mondta neki hogy ki van rúgva 🤣
Elvégre számára ez egy kánaán volt, kapcsolatok, ejtőernyősállások, mutyi, 2 éve vált számára csak "rémálommá"
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!