Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy érezte magát Toroczkai...

Hogy érezte magát Toroczkai és a Mi hazánk a tegnapi pár órás hatalomátvétele során?

Figyelt kérdés
Azt mondták korábban, hogy ha nem lenne Facebook, akkor ők lennének hatalmon. Gondolom ez megtörtént, mert pár órára leállt a Facebook tegnap. Milyen érzés volt nekik?
jún. 13. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Bohóckai és az ő viccei! [link]
jún. 13. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Én úgy tudom, hogy könyvbe kezdett, És mégis mozog a Föld cimmel, avagy egy szatelitpárt éléről, a parlamenti bizottságig.
jún. 13. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
39%

2. Majdnem jól idézted: És mégis LAPOS a Föld a címe! Állítólag remekmű volt, csak Dórika véletlenül reflexből ledarálta az egyetlen példányt (már meg is ették Elődkével), így sosem ismerhetjük meg a tartalmát! :))))))

De készül egy másik, pikánsabb, erotikus fantasy kiadvány, "És megmutatom - avagy egy éjszakám Magyar Péterrel!" címmel, már fóliázzák az első kiadást! :)))))

jún. 13. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:
12%
Nem mondott ilyet. A kérdés hazugságon alapul.
jún. 13. 18:10
 5/7 anonim ***** válasza:
16%
Nem tudom, mert nem tudtam róla, mivel pont akkor facebookkimaradás volt.
jún. 13. 18:19
 6/7 anonim ***** válasza:
86%
Nagy jól érezték magukat, csak erről nem tudták értesíteni még a híveiket sem, mert leálltak a közösségi oldalak...
jún. 13. 18:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Pánikba estek! Megijedtek, hogy esetleg dolgozni kell majd a parlamenti fizetésért és felelőssége lesz a munkájuknak. De aztán megnyugodtak, amior kiderült, hogy mégsem kell soha kormányozniuk, marad az ingyenélés, felelősség nélkül, közpénzen.

Ők soha nem végeztek becsületes munkát, azt sem tudják, mi az!

jún. 14. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Ezt a tegnapi bohócfelvonulást azért rendezték, hogy mindenki kinevesse őket?

A "szellemi csúcs" Bede Zsófi (Zsolt, csak nem férfias és gyáva is), az udvari bolond Németh Balázs meg a ki tudja miért hozzájuk csapódott Toroczkai. Ehhez igazán gratulálni lehet

Jól érzem, hogy a tegnapi események még nem a valódi rendszerváltás, tehát most még nem történt meg a tulajdonképpeni rendszerváltás?

Vannak nyílván rengeteg vélemények és sokáig lehet elemezni az elmúlt hetekben történt eseményeket, illetve a tegnapi eseményeket, viszont továbbra is úgy látom, hogy ez még bizony az átmeneti időszak lesz viszont annak az utolsó fázisa és kb. 2 év múlva lehet meg a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!