Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, mit szóltok hozzá...

Fideszesek, mit szóltok hozzá hogy a lopott közpénzből nem tud nektek már hazudni a közmédia, illetve az összes szennylap, mint pl a Magyar Nemzet?

Figyelt kérdés
Mitől fogtok így félni, hogy óriásplakátok se lesznek?

jún. 17. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem most a fideszesek magukba szállnak, elgondolkodnak és saját pénzből fenntartják a magyar nemzetet a borsot, a metropolt és a tv2-őt.

:)

No jó, csak vicceltem. :) :) :)

jún. 17. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:
96%

Ytbn vannak még arcok, akik az igét híresztelik.

Lásd kopaszt, fair right ádámot és vannak még.

Kopasz már támogatást is gyűjt.

jún. 17. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Nem örülök neki.
jún. 17. 12:30
 4/4 anonim ***** válasza:
44%
Két hazugság rendszer közötti átállás.
jún. 17. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Melyik csatornán lehet jelezni a TISZA párt felé, ha ma jogsértőmódon megkaptam a BORS szennylapot a hazugságokról?

Úgy emlékszem, hogy Magyar Péter valahol írta, hogy jelezzék feléjük azok, akik megkapták a bírósági tiltás ellenére a hazugságlapot. De nem mentettem el.

A Bors meg a Ripost ugyanolyan hazug propagandista szennylapol, mint az Index, Blikk, Origo, Mandiner, Magyar Nemzet?

Miután a TISZA átveszi a hatalmat áprilisban, s kihúzza a közpénzinfúziót ezekből a ruszki propagandát terjesztő agipot szennymédiákból, hogy fogják tudni ezek fenntartani magukat? Mert a piacból ezek nem élnek meg.

A Fidesznek miért kellett ennyire elrontaniuk az Origot?

Azóta amióta felvásárolták azóta egy megbízhatatlan szennylap.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!