Mi az a hatalmas baj a pride-dal?

válasza:

válasza:Nekem is vannak meleg barátaim. Nem zavar, ha utcán kézen fogva sétálnak, neadj isten ördögi módon csókoloznak azonos neműek. Támogatom, hogy a melegek örökbe fogadhassanak és házasodhassanak. Sőt, még egy meleg lagziba is elmennék, ha meghívnak!
A Pride-felvonulás viszont nekem egy magamutogató, polgárpukkasztó célzatú dzsembori ezekkel a csoda jelmezekkel, amiket hordani szoktak, aminek (ma már) semmi más célja sincs, csakhogy felhúzzák vele a népség egyik felét.

válasza:

válasza:"Miért ne fogadhatnának örökbe gyereket?"
Mert mondjuk a gyerekek érdekeit kellene nézni, és egy olyan családba elhelyezni őket, ahol férfi és nő nevel gyereket?

válasza:Számomra ízléstelen és nem tudom megérteni, hogy valaki miért ezt teszi az identitása központi elemévé. Meg a rárakodó gazdasági érdekekkel sem szimpatizálok, amit rainbow capitalism-nek is neveznek, hogy cégek tereljenek ebbe az irányba kommunikációt, elfedni más problémákat, vagy hogy ebből karriert lehessen építeni.
Nagyon túl van tolva ez a dolog már a kulturális térben és egyáltalán nem biztos, hogy a melegek érdekeiről szól már csak. Szóval engem nem győztek meg, de mindegy, az én támogatásom nélkül is le tud zajlani ez az esemény, ilyen a demokrácia. 🙂

válasza:

válasza:#4
Akkor gondolom az elváltaktól is elvennéd a gyereket, ahol csak anyut látják, apát nem, mert lelépett a szomszéd lányával. Vagy onnan is kiemelnél gyereket, ahol mondjuk anyu meghalt és csak apu nevel. :)
Inkább legyen egy gyerek szerető felnőttekkel (legyen az anyu-apu, apu-apu, vagy anyu-anyu), saját szobával, nagyszülőpótlékokkal, ahol kap egy családképet, mint egy állami intézetben, koliszoba jellegben olyan nevelőkkel akik lehet ma ott dolgoznak, de két hét múlva felmondanak és igazság szerint s**rnak bele mi lesz velük, miután elérik a nagykorúságot.

válasza:"Miért ne lehetne nekik egy felvonulásuk?"
Mi a baj a felvonulással?
1. A közterület arra való, hogy mi, a polgárok ott sétáljunk, járjunk-keljünk. A közterületen történő mindennapi tevékenységeinket csak nyomós indokkal kellene akadályozni (és itt nem számít, hogy évente egy alkalommal).
El kellene dönteni, miért van ez a pride:
1. Kiállás valakinek a jogáért? Tehát tüntetés? Akkor tessék megmondani, hogy milyen jog hiányzik, amiért kiálltok, tessék a Parlament elé vonulni, és ne az Andrássy útra. Ha megvan az a jog, akkor konyec, lehet abbahagyni.
2. Sima buli?
Akkor fizessétek ki minden költségét és NE a város közepén tartsátok, a Sziget sem az Andrássy úton van.
3. Vagy csak ünnepelni a szexuális másságot? Ugyanúgy magánbuli, és milyen gügye dolog már, hogy valaki kimegy, hogy "én s*ggbe szeretem" "én lánccal" "én fejen állva" stb. Őszintén: ki kíváncsi rá? Kit érdekel? Naponta járnak a városban a homokosok kézen fogva, a kutya nem vakkant rájuk (épp ez a bajuk, vágynának rá, hogy megbámulják őket). Ez nem más, mint feltűnési viszketegség. Azt hiszik, hogy ettől ők lettek valakik, figyelnek rájuk. A francokat.
Az igazság az, hogy elhitették veletek, hogy létezik olyan, hogy "melegközösség".
Nem létezik, mert a szexuális preferencia nem képez közösséget. A nemzetünk az, ahol mindenkinek van helye, és pont a nemzetünket akarják aláásni azzal, hogy titeket lehasítanak az egészről.
"Miért ne fogadhatnának örökbe gyereket?"
Visszakérdezek. Ha nekik gyerek kell, akkor miért nem áll össze 2 homoszexuális pár (2 lány 2 fiú) és intézik el mesterséges megtermékenyítéssel?
Válaszolok: mert nem gyereket akarnak, hanem újabb és újabb problémákat generálni.
Más dolog, amit nem feszegetett a kérdező:
nézzük meg, hogy van a jelenlegi állás nyugaton. Házasodhatnak, fogadhatnak örökbe, kaptak mosdót, külön uszodát, saját névmásokat, kaptak kvótákat, mehetnek az ovikba.
Most már azt akarják meghatározni, hogy mi hogyan éljünk.
Bocs, de látjuk, ott mivé fajult. Így köszi, nem kérünk belőle.
UI: a fasiszta te vagy.

válasza:Normális embernek semmi baja nincs vele, max ha nem érdekel vagy nem tetszik, nem mész oda (én sem voltam még soha életemben).
A baj inkább azzal van, hogy nem mindenki fogja fel, hogy a gyülekezéshez és az identitás nyilvános, szabad megéléséhez abszolút mindenkinek egyforma joga van.
Én pl. református vagyok, de elfogadom, hogy a katolikus papoknak is jogukban áll szoknyában felvonulni egy levágott emberi végtagot körülhordozva a városban a "szent" jobb körmeneten.
A gyülekezés szabadságába minden beletartozik, a biciklisfelvonulástól, a tüntetésen át a körmenetekig.
Még a fideszes vonaglást is el kell fogadni (lásd: békamenet), mert joguk van hozzá. Ennyi. Nem szeretni kell, hanem elfogadni, tudomásul venni. Erre csak egy fogyatékos nem képes.

válasza:Ha már Pride-ról beszéltek, akkor nevezzétek néven az illetőket, mert leragadtatok az "LMBTQ+" szónál.
Ma már LMBTQIA+
Legyetek pontosak.
További kérdések:
Tényleg ennyire fontossá vált neki az a néhány összefarmolható szavazat így, hogy már nincs mögötte parlamenti erő? Elég szánalmas, ha így akar szavazókat szerezni, hogy ott ugrabugrál, miközben semmi keresnivalója nincs ott. Egy gusztustalan, képmutató viselkedés ez a részéről!
Régen úgy tanították, hogy a reprodukciós ráta fenntartásához 2,3 gyerek kell egy családba. Ezt ha megszorozzuk az házasodni nem akarókkal (1,2)meg még a másságot népszerítő felfogással (1,15) akkor kapunk egy 3 feletti számot..
A munkanélküliség el kezdett növekedni. Csomó cég elkezdte a spórolást, a tömeges elbocsájtásokat. Ha nincs munkahely mégis, hogy a fenébe fogja a Tisza beindítani a gazdaságot?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!