Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza, ami lényegében a...

A Tisza, ami lényegében a Fidesz utódpártja, összesen meddig fog kormányon maradni?

Figyelt kérdés

Az eredeti Fidesz összessen 20 évet tudott kormányozni.

Vajon ez a bukott fideszesekre alapult párt is eljut addig, van olyan szívós?

júl. 2. 11:32
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:

Semmiféle érvet nem hoztál, sőt, még elvitattad Orbán Anita fideszes múltját.

Akkor már át is írhatnák a Tisza párt hívei a Wikipédia oldalt, ahol Orbán néninél egyértelműen a Fidesz van megjelölve, mint korábbi párt. Kíváncsi lennék, hogy a Moderátorok mit szólnának ehhez az "akcióhoz", állítólag ott szigorúan veszik dolgokat. Hajrá.

Nyílt hazugság. Kac-kac. A Vezéred konkrétan a Fidelitas-os múltját tagadta le, aztán előkerült egy dokumemtum, ami arra utal, hogy ez az ember szemrebbenés nélkül hazudik:

[link]

Én nem hazudtam, hanem egy kérdést tettem fel, tényekre alapozva. A tények pedig az, hogy a "rendszerváltó", változást ígérő Tisza párt egykori fideszesekkel van felszerelve, konkrétan a magyar kormány tagjait alkotják olyanok, akik a Fidesz szekerét tolták.

Ez tény. Olyannyira tény, mint Newton I. törvénye. Hogy ennek mi a pontos oka, azt nem tudom. Én utódpártnak mondanám, de lehet mondani mást is, a lényeg ugyanaz marad.

júl. 2. 16:33
 52/54 A kérdező kommentje:
*olyanok is
júl. 2. 16:34
 53/54 anonim ***** válasza:
Attól, hogy mantrázod ugyanazokat a marhaságokat, még nem lesznek igazak...
júl. 2. 17:47
 54/54 A kérdező kommentje:

Én ugyanezt gondolom a te véleményedről.

Szóval megbeszéltük.

Szia.

júl. 2. 18:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Magyar Péter lényegében elárulta és szembeköpte Magyarországot azzal, hogy a trianoni diktátum évfordulójának idején koszorúzta meg Párizsban az...

Pont ilyenkor kellett benyalnia az amúgy bukott Macronnak és annak az országnak ami egyrészt anno teljes mértékben Trianonért felelt (lényegében tönkretéve egy ezer éves virágzó hatalmat), másrészt manapság az európai kultúra sírásója (migráció).Senkinek nem ba**ta...

Igaz az, hogy a fürkészek, figyelők miatt nyert a tisza lényegében?

Ugye a szavazat ára film mutatta meg lényegében hogy milyen szervezett csalás van a fideszes kiskirályok által, mekkora mozgósítás is van ilyenkor, a film szerint nyolcszázezer szavazat is létrejöhet az igen csalások révén emiatt hihetetlen nagy csapatot szerveztek...

Most lényegében egypárti Parlament lesz?

A Fidesz látványosan az utolsókat rúgja, ha marad is belőlük valami, az vicc vagy közgyűlölet tárgya lesz. A Mi hazánk ugyanez, csak őket még valamivel többen komolyan veszik. De mind a két párt teljesen súlytalanul áll szemben egy Tisza kétharmaddal, ami jelenleg a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!