Mi a véleményed hogy kirúgták Császár Attila riporter legendát? A kormánnyal szembe ment azért rúgták ki?
Ha független újságíróként folytatta volna a munkáját akkor nem rúgták volna ki a tévés legendát Császár Attilát?
Állítólag Magyar Péter kérdezte és utána a Biztonsági őrök vezeték ki Császár Attilát és elbocsájtották ennyit hallottam ez tényleg igaz?
Pontosan hogy történt?
Mi a véleményed hogy kirúgták Császár Attilát?
Mi lesz most vele hol fog dolgozni Orbán nem tud neki most már munkát adni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Riporter legenda :'DDD
Maximum propagandista féreg, vagy hogy Császár Attilát idézzem egy interjújában ő "egy hazug szar propagandista. Egy hamburgert gyártó szar propagandista". És én "csak úgy beszélek róla, ahogy megérdemli" :)

válasza:Arról a legendáról beszélünk amelyik 2006-ban azt állította hogy a rendőrök 357-es Magnummal lövik a tüntetőket a Parlamentnél?
Azután 10x év múlva lebukott parlamenti belépésnél mert egy lőszerhüvelyt találtak a táskájában-állítása szerint 2006-ban találta és azóta nála volt?

válasza:

válasza:Azért rúgták ki azt a pondrót mert egy utolsó hazug fideszes propagandista volt és a választók többsége azért szavazott a Tiszára, mert az ilyen propagandista pondrókat nem szeretnék tovább az adójukból fizetni, mint ahogy hazugsággyárra sincs szükségük közpénzből.
Aki kiváncsi a fidesz hazugságaira az ahogy 0rbán meg mondta kapcsoljon a Hírt tv-re. Kérdés, hogy Lölö azaz 0rbán meg a NER maffia többi szereplője meddig finanszírozzák, mert közpénzt a továbbiakban már az se fog kapni, piaci alapon meg totál életképtelen és hát ott van még Hatvanpuszta is többekközt amit fenn kell tartaniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Ez a kép eredeti?Mondjuk eddig is sejtettem, hogy a magát függetlennek beállító liberális média igazából ma már kormánypropaganda.
Annyira kis undormány a pali, hogy kíváncsi lennék rá, ki az?
Magyar Péter fél attól, hogy Szakács István túl erős kérdéseket tenne fel neki?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!