Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed hogy kirúgták...

Mi a véleményed hogy kirúgták Császár Attila riporter legendát? A kormánnyal szembe ment azért rúgták ki?

Figyelt kérdés

Ha független újságíróként folytatta volna a munkáját akkor nem rúgták volna ki a tévés legendát Császár Attilát?

Állítólag Magyar Péter kérdezte és utána a Biztonsági őrök vezeték ki Császár Attilát és elbocsájtották ennyit hallottam ez tényleg igaz?

Pontosan hogy történt?

Mi a véleményed hogy kirúgták Császár Attilát?

Mi lesz most vele hol fog dolgozni Orbán nem tud neki most már munkát adni?

júl. 7. 19:20
A kérdező szavazást indított:
Sajnálom Császár Attilát
Nem sajnálom Császár Attilát
12 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
"Riporter" micsoda?
júl. 7. 19:23
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkora legenda a mándró hogy 40 évem alatt még a nevét sem hallottam
júl. 7. 19:24
 3/14 anonim ***** válasza:
13%
Mindenkit sajnálok, akiket vegzál ez a bosszúszomjas, bunkó csürhe.
júl. 7. 19:32
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
2 éve kidobtam a tv1-et, ez a fazon nekem nem ismerős. kuka
júl. 7. 19:33
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
Akiket a fidesz vegzált az gondolom nem zavart.
júl. 7. 19:33
 6/14 anonim ***** válasza:
88%
Nem néztem Fidesz propagandát, szóval fogalmam sincs, ki ez a csóka.
júl. 7. 19:41
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Riporter legenda :'DDD

Maximum propagandista féreg, vagy hogy Császár Attilát idézzem egy interjújában ő "egy hazug szar propagandista. Egy hamburgert gyártó szar propagandista". És én "csak úgy beszélek róla, ahogy megérdemli" :)

júl. 7. 19:59
 8/14 anonim ***** válasza:
80%

Arról a legendáról beszélünk amelyik 2006-ban azt állította hogy a rendőrök 357-es Magnummal lövik a tüntetőket a Parlamentnél?

Azután 10x év múlva lebukott parlamenti belépésnél mert egy lőszerhüvelyt találtak a táskájában-állítása szerint 2006-ban találta és azóta nála volt?

júl. 7. 21:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Ki nem szrja le? Csicska kishal! Hol tart az elszámoltatás?
júl. 7. 21:29
 10/14 anonim ***** válasza:
67%

Azért rúgták ki azt a pondrót mert egy utolsó hazug fideszes propagandista volt és a választók többsége azért szavazott a Tiszára, mert az ilyen propagandista pondrókat nem szeretnék tovább az adójukból fizetni, mint ahogy hazugsággyárra sincs szükségük közpénzből.

Aki kiváncsi a fidesz hazugságaira az ahogy 0rbán meg mondta kapcsoljon a Hírt tv-re. Kérdés, hogy Lölö azaz 0rbán meg a NER maffia többi szereplője meddig finanszírozzák, mert közpénzt a továbbiakban már az se fog kapni, piaci alapon meg totál életképtelen és hát ott van még Hatvanpuszta is többekközt amit fenn kell tartaniuk.

júl. 7. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ez most tényleg igaz, hogy ez a riporter Magyar Péterékkel utazik?

Ez a kép eredeti?Mondjuk eddig is sejtettem, hogy a magát függetlennek beállító liberális média igazából ma már kormánypropaganda.

Magyar Péter mikor fog interjút adni Szakács István patrióta riporternek?

Magyar Péter fél attól, hogy Szakács István túl erős kérdéseket tenne fel neki?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!