Ki lesz a következő aki elhagyja s süllyedő fideszes hajot?
Figyelt kérdés
ma 21:09
2/5 Roberto Calories 

válasza:

válasza:Szerintem a bambaléró Rétvári se húzza sokáig
3/5 anonim 

válasza:

válasza:Pintér Sándor, Meg a Rogán. Nem hülyék kitartani egy biztosan elsülyedő hajoban.
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem Kövér Laci is ugarni fog a roncsról.
Kapcsolódó kérdések:
Ez az EU már nem az, amihez csatlakozni vágytunk.Tényleg ideje lenne elhagyni a süllyedő Unió hajóját?
A kormány helyében én azonnal meglépném a Huxitot.
57% vs. 30%. Tisza majdnem KÉTSZERES támogatottsággal rendelkezik, mint a Fidesz. A Fidesz kleptokratái valószínűleg úgy fognak elhagyni hajót, mint...
Orbán lánya nem kockáztatott, és már letelepedett az Egyesült Államokban.
A közmédia hogyhogy nem közvetíti a szegedi Háborúellenes DPK gyűlést? Kezdek menekülni a süllyedő hajóról?
Meglepődtem, hogy a médiaklikken nem adják csak a youtube-on (mandiner).Ez azt jelenti, hogy már az M1 is érzi, hogy itt bukás lesz a Fidesznek és próbálnak óvatosan átsasszézni a semleges oldalra?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!