Magyar Péter mégiscsak jó lesz miniszterelnöknek?
Én alapvetően függetlennek tartom magam, azt pedig bár elismerem, hogy a Tiszának vannak jó gondolatai, de elég sokat kritizáltam a pártot.
Most azonban meghallgattam ezt a nemrég feltöltött beszédet:
Magyar Péter szavai tetszettek, főleg az, amikor azt mondta, hogy Magyarország azoké is, akik nem értenek velük egyet, és, hogy mindenkit képviselni fognak.
Azt nem mondom, hogy ezután tiszás leszek, de megadom az esélyt, hogy lehet, nem lesz olyan rossz a Tisza-korszak.

válasza:Már nem azért, de az megvan hogy ennek semmi jelentősége nincs?
Mármint 4 év múlva lesz, de most ha tetszik ha nem, ő a miniszterelnök, és ezzel akkor sem tudnál mit csinálni ha hánynál a képétől is

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mindent is értek, és még kedvelném is de a nyegle, tenyérbemászó képpel előadott mások gyalázása unos untalan megakadt lemez konkrét kézzelfogható válasz nélkül már kezd uncsi lenni.
„Brutális adóátalakításért cserébe kaptuk az EU forrásokat” –
Sajnos rá vagyunk függve a német iparra, ami épp megy tönkre. Ide egy fiatal éles eszű előrelátó miniszterelnökre van szükség, aki valahogy vagy megszünteti a függést, vagy új munkahelyeket hoz létre a meglévők helyett? De képes -e a miniszterelnök úr erre a szerepre?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!