Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter mégiscsak jó...

Magyar Péter mégiscsak jó lesz miniszterelnöknek?

Figyelt kérdés

Én alapvetően függetlennek tartom magam, azt pedig bár elismerem, hogy a Tiszának vannak jó gondolatai, de elég sokat kritizáltam a pártot.

Most azonban meghallgattam ezt a nemrég feltöltött beszédet:

[link]

Magyar Péter szavai tetszettek, főleg az, amikor azt mondta, hogy Magyarország azoké is, akik nem értenek velük egyet, és, hogy mindenkit képviselni fognak.

Azt nem mondom, hogy ezután tiszás leszek, de megadom az esélyt, hogy lehet, nem lesz olyan rossz a Tisza-korszak.

ma 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de az megvan hogy ennek semmi jelentősége nincs?

Mármint 4 év múlva lesz, de most ha tetszik ha nem, ő a miniszterelnök, és ezzel akkor sem tudnál mit csinálni ha hánynál a képétől is

ma 21:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az eddigi viselkedése nem hiszem hogy változik...
ma 22:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát ezt elég régóta következetesen mondja. És különbséget tesz a Fideszes volt hatalom-gyakorlók és egyszerű párttagok, szimpatizánsok, aktivisták között. Fideszesnek lenni nem bűn szerinte sem, mindenki olyan párt szimpatizánsa, amilyennek lenni akar, a bűn a sikkasztás, a csalás a lopás, ezt nem az átlag fideszesek művelték, hanem csak egy nagyon szűk réteg. Nekik van most félnivalójuk, mert törvény előtt kell felelniük, amire elkövetéskor nem számoltak. De azt hiszem, hogy abban egyetértünk, hogy a bűnösnek bűnhődnie kell.
ma 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Értem én, hogy gonosz Fidesz, gonosz mindenki, DE mikor marad el végre Magyar Péter miniszterelnök úr értékes parlamementi felszólalásainak idejéből...

Mindent is értek, és még kedvelném is de a nyegle, tenyérbemászó képpel előadott mások gyalázása unos untalan megakadt lemez konkrét kézzelfogható válasz nélkül már kezd uncsi lenni.

Magyar Péternek van terve a magyar ipar megmentésére?

Sajnos rá vagyunk függve a német iparra, ami épp megy tönkre. Ide egy fiatal éles eszű előrelátó miniszterelnökre van szükség, aki valahogy vagy megszünteti a függést, vagy új munkahelyeket hoz létre a meglévők helyett? De képes -e a miniszterelnök úr erre a szerepre?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!