Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik pártnak örülne ha...

János1968 kérdése:

Melyik pártnak örülne ha 2030-ban bejutna a parlamentbe?

Figyelt kérdés

Szerintem a jelenlegiek közül nem fog semelyik sem kiesni.

Amelyiknek én örülnék: Momentum,Párbeszéd, Második Reformkor.

ma 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Oszt mitől jutnának be ezen 0,01%-os pártok?
ma 21:40
 2/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
11%
Nekem az is elég lenne, ha a jelenleg bentlévő pártok nem jutnának be. Egy igazi óvoda, ami most történik ott. Ezek közül egyik sem való a parlamentbe.
ma 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos ezek a pártok nem léteznek, így bejutni sem tudnak. Önmagában az lehetetlen feladat lenne mindháromnak, hogy jelölteket állítson. Szóval hiába örülnék én a Momentumnak, esélytelen.
ma 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Az volt a kérdés, hogy melyiknek örülnétek, nem az hogy melyiket tartjátok (már most 4 évvel korábban) reálisnak...

A Tisza mellett még egy erős baloldali párt bejuthatna de sajnos nincs jelenleg ilyen a palettán.

ma 22:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Új pártoknak örülnék.
ma 22:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Kétfarkuak meg a Tisza.
ma 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek Magyar Péter nagyon megsértette a Parlamentben a KDNP-t, amikor nem létező pártnak nevezte őket?

„Egy szót nem reagált a korrupcióellenes hivatalra. Elmondja ugyanazt a mantrát újra és újra. Önök egy nem létező párt. Mutasson nekem egy közvélemény-kutatást, ahol a KDNP nullánál nagyobb százalékon áll” – folytatta Rétvári Bence felé fordulva Magyar Péter. A...

Egyetértesz Vona Gábor javaslatával, miszerint 3%-os eredménnyel már be kellene jutnia a Parlamentbe egy pártnak?

Most nagyvonalúan tekintsünk el attól, hogy nyilván saját érdekei mellett szól. Az más kérdés, hogy jelen állás szerint a lezüllött, proli magyar társadalom a legkevésbé sem érett a Második Reformkor intelligens politizálására, ezért nemhogy az 5, de a 3%-os eredmény...

A Memo pártnak a következő választásokon lesz mostmár esélye végre bejutni a parlamentbe?

Szerintem sokkal jobb kis párt a Memo mint az ilyen MKKP meg mint a mostani LMP, stb

Melyik pártnak van nagyobb esélye bejutni 2026-ban a Parlamentbe: a DK-nak vagy a Mi Hazánknak?

Ellenzéki oldalon a TISZA Párt 30%-os tarolás mellett ez a 2 párt érte le az Uniós választáson a küszöböt: - a DK 8,03%-ot [367.162 szavazat] - a Mi Hazánk 6,71%-ot [306,404 szavazat] 2026-ban kétpárti versengés várható a Fidesz és a TISZA között. Melyik kispártnak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!