Melyik pártnak örülne ha 2030-ban bejutna a parlamentbe?
Szerintem a jelenlegiek közül nem fog semelyik sem kiesni.
Amelyiknek én örülnék: Momentum,Párbeszéd, Második Reformkor.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Az volt a kérdés, hogy melyiknek örülnétek, nem az hogy melyiket tartjátok (már most 4 évvel korábban) reálisnak...
A Tisza mellett még egy erős baloldali párt bejuthatna de sajnos nincs jelenleg ilyen a palettán.
Kapcsolódó kérdések:
„Egy szót nem reagált a korrupcióellenes hivatalra. Elmondja ugyanazt a mantrát újra és újra. Önök egy nem létező párt. Mutasson nekem egy közvélemény-kutatást, ahol a KDNP nullánál nagyobb százalékon áll” – folytatta Rétvári Bence felé fordulva Magyar Péter. A...
Most nagyvonalúan tekintsünk el attól, hogy nyilván saját érdekei mellett szól. Az más kérdés, hogy jelen állás szerint a lezüllött, proli magyar társadalom a legkevésbé sem érett a Második Reformkor intelligens politizálására, ezért nemhogy az 5, de a 3%-os eredmény...
Szerintem sokkal jobb kis párt a Memo mint az ilyen MKKP meg mint a mostani LMP, stb
Ellenzéki oldalon a TISZA Párt 30%-os tarolás mellett ez a 2 párt érte le az Uniós választáson a küszöböt: - a DK 8,03%-ot [367.162 szavazat] - a Mi Hazánk 6,71%-ot [306,404 szavazat] 2026-ban kétpárti versengés várható a Fidesz és a TISZA között. Melyik kispártnak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!