Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gondoltad volna, hogy nálunk...

Árokpart kérdése:

Gondoltad volna, hogy nálunk itthon Magyarországon ilyen nagy népszerűségnek örvendene a szabad lőfegyvertartás?

Figyelt kérdés
Fegyverpártiként sem gondoltam volna, de ez mindent felűlmúl. Mintha a hozzászólásokban usa-i vagy svájci fórum hozzászólásokat olvasnák. Egyetlen egy hozzászólás sem marasztalja el ami itt történt. Nyílván ez nem az egész országot tükrözi, de mindenesetre le lehet belőle szűrni tendenciát: [link]
ma 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem itt inkább azért nem tekintik a hozzászólók nagy problémának ezt a dolgok mert javarészt ezek légpuskák voltak és sokan szerintem nem is tudják, hogy bizonyos esetekben engedélyköteles egy légpuska tartása is.

1-1 hozzászólást láttam ahol egy kicsit belemennek a haza szabályozás néminemű logikátlanságába.

Szerintem többen akadtak volna ki ezen ha rendes, éles lőfegyverek lettek volna.

ma 21:42
 2/5 Kroms ***** válasza:
100%
Mi történt? Amennyire ki lehet venni a beszámolóból, a megengedettnél valamivel erősebb légpuskákat árult valaki egy piacon. Az országban jelenleg is több ezer/tízezer legálisan tartott éles lőfegyver is van (főleg vadászpuskák), és nem hallottam még olyanról, hogy visszaéltek volna velük. Olyanról viszont elég sokat, hogy valaki illegálisan beszerzett éles lőfegyverrel gyilkolászott. Tehát nem meglepő, ha egyre többen vannak, akik jónak tartják a legalizálást.
ma 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyúzfless: a neten és vaterán bárki vehet tökéletesen legális rugót olyan légfegyverhez, amit a magyar jogszabályok alapján lebutítottak. Rugó: csak egy vas ami legális. Rugó berakása pityuba: nyócév.
ma 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
3: Azonnal be kell tiltani a rugokat. És ha vasból van, akkor a vasat is. El kell kobozni, minden rugot és vasat az emberektől.
ma 22:25
 5/5 A kérdező kommentje:
3-as Viszont a Mónika néni arcán is tisztán látszik, hogy ezzel a túlszabályozással ő maga sem ért egyet. Ő nem törvényhozó, neki azt kell betartatni ami a törvényben le van írva.
ma 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!