Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferenc miért hazudta...

Gyurcsány Ferenc miért hazudta azt, hogy nem akar új pártot?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 18:39
1 2
 11/16 doboszoli ***** válasza:

Tudjátok, mit nem értek?

Mi motiválja ezt az embert, hogy köpködtesse magát?

Milliárdosként kezdte a "szakmát", ma sem hiszem, hogy kenyér gondjai lennének. Volt miniszterelnök, tehát volt a pálya csúcsán. A szereplése most marginális.

Mi az apja ..-ért nem élvezi a pénzét, a gazdagságot, a gondtalanságot. Ő sem 20 éves már, a megfelelő helyen már lehet hogy élezik a kaszát..

Komolyan nem értem az embereket.

Én a helyében csendben élném a világom, jótékonykodnék, meg ilyenek.

2011. máj. 12. 19:30
 12/16 anonim ***** válasza:

doboszoli válasza:

Mert hatalomfüggő!

A hazugságuk egyik módja pedig az, hogy mindenkiről azt állítják a környezetükben, amik ők maguk, erre egy ékes példa Szanyi Tibor parlamenti választásokkor tett nyilatkozata, ami után ő maga lepleződött le...: http://www.youtube.com/watch?v=Udj2W4mOwck

2011. máj. 12. 19:53
 13/16 doboszoli ***** válasza:
Hát ő tudja.
2011. máj. 12. 20:36
 14/16 anonim ***** válasza:

"Én a helyében csendben élném a világom, jótékonykodnék, meg ilyenek."

Teljesen egyetértek, de Gyurcsány egy beteg ember, nem lehet racionálisan megmagyarázni a cselekedeteit. Az MSZP legnagyobb tehertétele az ő személye.

2011. máj. 12. 23:49
 15/16 anonim ***** válasza:

A másik tehertétele az MSZP nek, hogy nincsen Gyurcsánynak alternaívája, akit Orbán ellenében ki tudnának állítani.

A tagság is, és a szavazók is Gyurcsányban látnak jobb hijján fantáziát...

2011. máj. 13. 00:59
 16/16 anonim ***** válasza:
2011. máj. 13. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!