Gyurcsány Ferenc miért hazudta azt, hogy nem akar új pártot?
Tudjátok, mit nem értek?
Mi motiválja ezt az embert, hogy köpködtesse magát?
Milliárdosként kezdte a "szakmát", ma sem hiszem, hogy kenyér gondjai lennének. Volt miniszterelnök, tehát volt a pálya csúcsán. A szereplése most marginális.
Mi az apja ..-ért nem élvezi a pénzét, a gazdagságot, a gondtalanságot. Ő sem 20 éves már, a megfelelő helyen már lehet hogy élezik a kaszát..
Komolyan nem értem az embereket.
Én a helyében csendben élném a világom, jótékonykodnék, meg ilyenek.
doboszoli válasza:
Mert hatalomfüggő!
A hazugságuk egyik módja pedig az, hogy mindenkiről azt állítják a környezetükben, amik ők maguk, erre egy ékes példa Szanyi Tibor parlamenti választásokkor tett nyilatkozata, ami után ő maga lepleződött le...: http://www.youtube.com/watch?v=Udj2W4mOwck
"Én a helyében csendben élném a világom, jótékonykodnék, meg ilyenek."
Teljesen egyetértek, de Gyurcsány egy beteg ember, nem lehet racionálisan megmagyarázni a cselekedeteit. Az MSZP legnagyobb tehertétele az ő személye.
A másik tehertétele az MSZP nek, hogy nincsen Gyurcsánynak alternaívája, akit Orbán ellenében ki tudnának állítani.
A tagság is, és a szavazók is Gyurcsányban látnak jobb hijján fantáziát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!