Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Orbán-kormány a "zsarolást"...

Az Orbán-kormány a "zsarolást" helyezi előtérbe a fegyveresek, tűzoltók újrafoglalkoztatásánál?

Figyelt kérdés
A saját maguk által is elismert törvények utólagos változtatásával mindent el lehet érni, még azt is hogy a megválasztásuk csalás volt?
2011. okt. 25. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:
97%
Én arra leszek kíváncsi, hogy oldják meg, hogy ne lehessen le váltani őket, szerintem ezen agyalnak most erősen.Ezek az utólagos intézkedésektől a hideg ráz.Ezzel az erővel bármit megcsinálhatnak.
2011. okt. 25. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Te miről beszélsz? Nem visznek senkit vissza a nyugdíjból, csak más néven fogja kapni a tényleges határig a nyugdíjat.
2011. okt. 25. 21:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Dehogynem, vagy visszamegy, vagy megadóztatják a nyugdíjukat.
2011. okt. 25. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Ezt (is) komolyan gondolja a kormány? (ingatlanadó)

Az ingatlan forgalmi értékének, akár három százalékáig is kivethetik ezt az adót az önkormányzatok. Ami ugye egy tízmilliós háznál, (amiből sok van) akár évi 300000 Ft is lehet az adó. Ezek teljesen megőrültek? Így segítik többek között a devizahiteleseket?

A kormány a beszedett pénzeket, ahelyett, hogy berakná az államkasszába miért nem fordítja munkahely teremtésre?

Az egy dolog,hogy válság van,de nekem ne mondja senki,hogy ha az állam támogatná havi x millióval xy tejgazdát,stb.Az nem élénkíti fel a gazdaságot,nem teremt új munkahelyeket. Csak egy példa: bár itt adócsökkentés szerepel,de a 2 majdnem ugyan az,hiszen kevesebb...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!