Szoktad olvasni A MI IDŐNK újságot?
Venezueláról még annyit, hogy a csőd szélén áll, és tropára ment a gazdasága. Ugyanis miután az idióta Chávez elkezdte államosítgatni a cégeket és letartóztatni az üzletembereket, a tőke elmenekült az országból. Az eredmény: Venezuela nem-olajipari szektorai hanyatlanak. Venezuela exportjának 92%-a olaj! Olaj nélkül az az ország már egy zimbabwei szintű csődtömeg lenne.
Venezuela egy kártyavár, amit elfúj az első olajár-csökkenés.
Kuba egyértelműen a kommunisták gazdasági intézkedései miatt tart itt, semmi köze az USA embargójához.
Aki meg nem tudja megkülönböztetni a sztálinizmust a kommunizmustól, az nézzen picit utána, mielőtt elkezdi itt szidni.
Ja, és nem szoktam, de most picit belenéztem, és igazán csinálhatnátok szabad szoftverrel, ha már annyira hirdetitek.
nem
komcsi propaganda lap és most te is éppen agit prop tevékenységet folytatsz kérdező
"A kommunizmus csupán az osztálykülönbségeket törli el, nem az emberek és a vagyoni helyzetek közti különbségeket."
ez így önellentmondás
"A kommunizmus jóhogy nem valósult meg, mert az folyamat, és nem másnap lesz."
Kérdés az, hogy az ember természettel hogy fér össze?
" Ez nem jelenti azt, hogy nem is lesz."
de, azt jelenti
"Ez ilyen vallásos, jobboldali, statikus gondolkodás, "
Én sem jobboldali, se mélyen vallásos, sem statikus gondolkodású nem vagyok.
A valóság talaján állok veled ellentétben.
A rugalmas gondolkodás nem azt jeleneti,hogy utópiák hajkurászunk.
"tehát, ha 1950-ben nem volt holdutazás, akkor 1970-ben sem volt, mert akkor még nem valósult meg?"
ez egy rossz példa, mert az idősíkot nem veszed figyelembe
" Egy normális ember szerintem képes folyamatokban gondolkodni."
Igen képes, te viszont nem vagy rá képes.
""A kommunizmus jóhogy nem valósult meg, mert az folyamat, és nem másnap lesz."
Kérdés az, hogy az ember természettel hogy fér össze?"
Mi, az hogy a kommunizmus nem valósult meg, mert nem egyik napról a másikra jön létre, hanem folyamatos átmenet lesz a pre-kommunizmus és közte?
Szerintem ennek semmi köze az emberi természethez.
"" Ez nem jelenti azt, hogy nem is lesz."
de, azt jelenti"
Miért jelentené? Pont ezt akarta a kérdező elmagyarázni, hogy attól, hogy még sose volt valami, a jövőben még lehet.
""Ez ilyen vallásos, jobboldali, statikus gondolkodás, "
Én sem jobboldali, se mélyen vallásos, sem statikus gondolkodású nem vagyok.
A valóság talaján állok veled ellentétben.
A rugalmas gondolkodás nem azt jeleneti,hogy utópiák hajkurászunk."
Nekem nagyon úgy tűnik az előző két cáfolatodból, hogy semmilyen gondolkodású se vagy :(
""tehát, ha 1950-ben nem volt holdutazás, akkor 1970-ben sem volt, mert akkor még nem valósult meg?"
ez egy rossz példa, mert az idősíkot nem veszed figyelembe"
Milyen idősíkot?
1920-ban azt hitték, nem lesz 2. világháború, aztán 1940-ben mégis lett. Ez jobb példa?
"" Egy normális ember szerintem képes folyamatokban gondolkodni."
Igen képes, te viszont nem vagy rá képes."
Szerintem meg te nem vagy képes rá :))
"Szerintem ennek semmi köze az emberi természethez. "
lényegtelen, hogy szerinted semmi köze hozzá
Gondolkozz el jobban rajta és rájössz, hogy iagazam van.
"de, azt jelenti"
Miért jelentené? Pont ezt akarta a kérdező elmagyarázni, hogy attól, hogy még sose volt valami, a jövőben még lehet. "
tekintve, hogy utópia. az utópiák pedig nem szoktak megvalósulni
"Nekem nagyon úgy tűnik az előző két cáfolatodból, hogy semmilyen gondolkodású se vagy :( "
Oldalakra nem szeretek állni.
Viszont valószínűsíthetően több eszem van, mint neked, aki még hisz a kommunizmusban.
"'1920-ban azt hitték, nem lesz 2. világháború, aztán 1940-ben mégis lett. Ez jobb példa?
"
ez jobb példa. de attól még a felvetés baromság.
"Szerintem meg te nem vagy képes rá :))"
szerintem meg aki manapság kommunista, az kezdjen el gondolkodni, hogy biztosan jó dolgot támogat-e.
részemről ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!