Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak arról statisztikák,...

Vannak arról statisztikák, hogy évente mennyivel több elsős jelentkezik általános iskolákba?

Figyelt kérdés
Hoppál Péter nagyjából próbálta úgy beállítani a helyzetet, hogy a 1885-ös szám egy állandó száma, ami már évek óta ugyan az és, hogy a probléma 2010 előttről származik. Szóval átlag mekkora túljelentkezések voltak az előző években?

2013. ápr. 16. 09:03
 1/2 A kérdező kommentje:
Obersovszky Barna riporter úr harmadszorra teszi fel az én fenti megválaszolatlan kérdésemből fakadóan azt, hogy "De hova lettek az elsős gyerekek?" (A 2010 előtti időszakban, hiszen már akkor is megvolt ez a probléma.) Segítsen már valaki megválaszolni neki, ha lehet.
2013. ápr. 16. 09:18
 2/2 Andizsuzsi ***** válasza:
Mi a fene az az 1885? És mi is a kérdésed pontosan?
2013. ápr. 16. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Vettem 13 ezerért egy telefont. Az eladó nem jelentkezik, nem küldi a terméket. Átvertek. Mit tehetek?

Van esély arra, hogy vissza kapom a pénzem? Kérlek hanyagoljátok azokat, hogy miért utaltam előre... Hülye voltam... Na meg mivel megkérdeztem vehetek-e át személyesen és a válasz az volt, hogy igen, így biztosra vettem, hogy nem átverés. A nővérem amúgy ügyvéd, a...

Mi a véleményetek arról, hogy 20-24 éves korosztály 69 százaléka lép be a felsőoktatásba, a középiskolai diákok 80 százaléka tervezi, hogy a...

HA belegondolunk érthető. Szakmunkásba senki nem akar menni mert 90%-ban cigányok vannak, a maradék 10% se a legértelmesebbe. A másik meg, hogy sokan látták, hogy a szakmunkás nincs megbecsülve és a fizetés se a legjobb. Van kivétel, de ez nem általános. Míg...

Valóban ennyire drasztikus Hazánkban a helyzet?

Miből adódhat az hogy a havi kiadások nem fedezik a kiadásokat? Az Országos statisztikák épp az ellenkezőjét igazolják minden területeken. Hüm?! .

Aki jelentkezik szavazóbiztosnak, az hogy szavazhat?

mert ugye a szavazóbiztosok bent ülnek az elejétől a végéig, nekik külön visznek egy urnát, vagy mi?

Hogyan akarod fokozni a fogyasztást, ami az igazi munkateremtő lehetőség, ha a fogyasztás növekedésnek a haszna a multiknál jelentkezik, amit aztán kivisznek?

Az adócsökkentés magában nem jelent semmit, attól nem lesznek új munkahelyek, csak ha nő ennek következményeként a fogyasztás. És itt a paradox. Mivel az meg a multiknál csapódik le, a kedvezményeik által versenyképesebb piaci érdekeltségeik révén.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!