Vannak arról statisztikák, hogy évente mennyivel több elsős jelentkezik általános iskolákba?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van esély arra, hogy vissza kapom a pénzem? Kérlek hanyagoljátok azokat, hogy miért utaltam előre... Hülye voltam... Na meg mivel megkérdeztem vehetek-e át személyesen és a válasz az volt, hogy igen, így biztosra vettem, hogy nem átverés. A nővérem amúgy ügyvéd, a...
HA belegondolunk érthető. Szakmunkásba senki nem akar menni mert 90%-ban cigányok vannak, a maradék 10% se a legértelmesebbe. A másik meg, hogy sokan látták, hogy a szakmunkás nincs megbecsülve és a fizetés se a legjobb. Van kivétel, de ez nem általános. Míg...
Miből adódhat az hogy a havi kiadások nem fedezik a kiadásokat? Az Országos statisztikák épp az ellenkezőjét igazolják minden területeken. Hüm?! .
mert ugye a szavazóbiztosok bent ülnek az elejétől a végéig, nekik külön visznek egy urnát, vagy mi?
Előrejelzések, statisztikák, vagy mi?
Az adócsökkentés magában nem jelent semmit, attól nem lesznek új munkahelyek, csak ha nő ennek következményeként a fogyasztás. És itt a paradox. Mivel az meg a multiknál csapódik le, a kedvezményeik által versenyképesebb piaci érdekeltségeik révén.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!