Milyen lenne egy ilyen Jobbik kormány?
Figyelt kérdés
kormányfő: Morvai Krisztina
belügyminiszter: Vona Gábor
Gazdasági és pénzügyminiszter: Gyöngyösi Márton
Külügyminiszter: Kovács Béla
Mezőgazdasági miniszter: Ángyán József
kommunikáció felelős: Novák Előd
2013. jún. 20. 15:50
21/24 anonim válasza:
Jól van utolsó, ügyes vagy. Más nem lesz még? Szerintem az öregek megfiatalodnak, a betegek meggyógyulnak, a holtak feltámadnak, az angyalok és Isten is térdre borulnak a Parlamentben Zazrivecz előtt; majd elragadtatunk a Mennybe. A te logikád alapján.
22/24 anonim válasza:
A holtak nem támadhatnak fel, mert az nem keresztény :D
23/24 anonim válasza:
"Jól van utolsó, ügyes vagy. Más nem lesz még? Szerintem az öregek megfiatalodnak, a betegek meggyógyulnak, a holtak feltámadnak, az angyalok és Isten is térdre borulnak a Parlamentben Zazrivecz előtt; majd elragadtatunk a Mennybe. A te logikád alapján."
köszi, ezt is akartam írni :)
az még elfelejtettem írni hogy az idegenek felveszik velünk a kapcsolatot :)
24/24 anonim válasza:
Tudod kár, hogy a Jobbik nem olyan, mint hiszed. Ha valóban olyan lenne, tenne nekünk egy szívességet, és kitoloncolna téged meg a hozzád hasonlókat az országból, az állampolgárságotokat pedig elvenné. :) Igen, tudom. Csak egy álom marad. :( De neked példaértékű lenne, hogy mennyire egy nagyképű szánalmas lúzer vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!