A baloldalnak mi lesz a következő húzása, amin csak nevetni lehet?
Fél évvel ezelőtt éles viták voltak arról, hogy Gyurcsány ott lesz -e a közös listán vagy sem ... Én azt sejtettem, hogy Bajnai nem hagyja cserben a barátját egykori főnökét Gyurcsányt. Bejött! Szerintem ennél tovább nem lehet süllyedni ...
Komolyan ... Megújult baloldal, 2009es Gyurcsány kormány újratöltve!
Itt már arra készülnek, hogy a veszteségeket minimalizálják, hogy ne legyen felelős senki a baloldal bukásáért, majd jön egy "külsős" miniszterelnök jelölt, akit majd el lehet küldeni a bukás után( ahogy Bajnait is elhajtották, mikor 10% körül mozgott az mszp népszerűsége)
Az biztos, hogy Mesterházy vállalja a jelölést, akkor hatalmasat bukhat a pártja, mert lehet mutogatni, hogy az mszp miatt bukott el az összenyafogás.
Én ma mikor megláttam az oldalon ezt a szart hát egy fél óráig ezen nevettem.
Lassan már ingyen BMW-ket fognak ígérni a szavazatért.
Kíváncsi vagyok mi a következő húzásuk, nem akarok lemaradni a bakiparádéról:)
Bár, amit te írtál azt is kinézem belőlük, h felbérelnek egy fideszest....
Ezek kajak arra mennek, h bukjanak:D
Remélem az lesz amikor ez a garnitúra eltűnik!
Tiszta szégyen, ugyanazok vannak akik idáig is voltak.
Bármi is lesz a következőt fogják mérlegelni.
Lesznek baloldali szavazó akik azt fogják mondani, hogy elég volt az ostoba és minden realitást nélkülöző ígérgetésből. Ezek még egy malacot sem lennének képesek vezetni pórázon nem hogy egy országot.
Sajnos lesznek olyan agyhalott szavazók, akik elhiszik az ilyen ígéreteket.
Kérdés, melyikből van több. A szocik szerint a másodikból, nekik kampányolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!