Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bajom származhat abból, ha...

Bajom származhat abból, ha saját névvel kommentelek a kuruc. Info néhány cikke alá?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék semmi szélsőségeset írni, cigányozni, zsidózni, de olvasok jobb és baloldali médiát egyaránt és a kuruc.info-n is van néhány olyan cikk amiről szívesen kifejteném a véleményem. Ha ez kiderül rólam, az veszélyeztetheti az állásomat? (tanár vagyok)
2014. máj. 8. 23:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom lehet olyat beállítani, hogy a facebookon nem kerülne megosztásra a kurucos cikkek alá írt komment.
2014. máj. 9. 01:04
 12/17 Vona Gábor ***** válasza:

"Bajom származhat abból, ha saját névvel kommentelek a kuruc. Info néhány cikke alá?"

Munkahelytől függ. Példák, parancsolj:

Pösten oktatsz, liberális közegben? Tuti megfingatnak.

Netán vidéken, cigánmykörnyezetben? Ott a többi magyar is utálja a cigányt, meg Pestet, amiért telibe f.ossák ezt a problémát, ergo jó eséllyel békén hagynak.

2014. máj. 9. 07:26
 13/17 anonim ***** válasza:
85%
10: ne hazudozzál itt össze-vissza! A kuruc.info, akármilyen nyomorék is vagy, nem fog kitiltani.
2014. máj. 9. 09:27
 14/17 anonim ***** válasza:

Származhat belőle bajod.

Én ezért nem is használom semmiféle politikai dolgok követésére, kommentelésére a Facebookot.

Volt már rá példa, hogy valakit azért rúgtak ki a munkahelyéről mert látták a Facebookján, hogy lájkolja bizonyos párt oldalát.

És a Face mutatja a kedvencek között, amikor rámész valakinek a profiljára.

2014. máj. 9. 09:36
 15/17 anonim ***** válasza:
47%

# 13:

Nem hazudozok. Bármit írtam egy idő után, nem jelent meg a hozzászólásoknál... Ráadásul ők le is írták többször, hogy van akit tiltanak; például azokat akik nem képesek helyesen írni.

2014. máj. 9. 12:21
 16/17 anonim ***** válasza:
15: Az más, ha valakit azért tiltanak, mert mindenhova beírja, hogy fütyi fütyi (vagy nem képes helyesen írni), mint hogy azért tiltanának, mert nem egyezik a véleményetek. Utóbbit az atv, és a legtöbb hírportál alkalmazza. Amikor megkérdezte az atv facebook-on, hogy "Szerintetek ki a legnépszerűbb min.elnök-jelölt?", akkor odaírtam, hogy Vona Gábor. Erre törölték a kommentemet pár perc múlva. :D
2014. máj. 9. 14:54
 17/17 anonim ***** válasza:

"Mondjuk nem teljesen a fröcsögés érdekelne, hanem értelmes, érvekre alapozott vélemények ütköztetése, reakció a meglátásaimra stb."

Höhö, ezt nemhogy a kurucinfón, de gyakorlatilag egyik magyar híroldalon nem kapod meg, de tovább megyek, egyik külföldin sem. Nem véletlen, hogy a nívósabb oldalakon nem engedik a kommentelést, mert abban a pillanatban elszabadul a pokol és a naphosszat a gép előtt fetrengő proletária elkezdi ontani magából a szennyet. Szerintem ne akarj ezek közé tartozni, akkor se ha semmi baj nem származna belőle.

2014. máj. 9. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!