Bajom származhat abból, ha saját névvel kommentelek a kuruc. Info néhány cikke alá?
"Bajom származhat abból, ha saját névvel kommentelek a kuruc. Info néhány cikke alá?"
Munkahelytől függ. Példák, parancsolj:
Pösten oktatsz, liberális közegben? Tuti megfingatnak.
Netán vidéken, cigánmykörnyezetben? Ott a többi magyar is utálja a cigányt, meg Pestet, amiért telibe f.ossák ezt a problémát, ergo jó eséllyel békén hagynak.
Származhat belőle bajod.
Én ezért nem is használom semmiféle politikai dolgok követésére, kommentelésére a Facebookot.
Volt már rá példa, hogy valakit azért rúgtak ki a munkahelyéről mert látták a Facebookján, hogy lájkolja bizonyos párt oldalát.
És a Face mutatja a kedvencek között, amikor rámész valakinek a profiljára.
# 13:
Nem hazudozok. Bármit írtam egy idő után, nem jelent meg a hozzászólásoknál... Ráadásul ők le is írták többször, hogy van akit tiltanak; például azokat akik nem képesek helyesen írni.
"Mondjuk nem teljesen a fröcsögés érdekelne, hanem értelmes, érvekre alapozott vélemények ütköztetése, reakció a meglátásaimra stb."
Höhö, ezt nemhogy a kurucinfón, de gyakorlatilag egyik magyar híroldalon nem kapod meg, de tovább megyek, egyik külföldin sem. Nem véletlen, hogy a nívósabb oldalakon nem engedik a kommentelést, mert abban a pillanatban elszabadul a pokol és a naphosszat a gép előtt fetrengő proletária elkezdi ontani magából a szennyet. Szerintem ne akarj ezek közé tartozni, akkor se ha semmi baj nem származna belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!