Miért köpték le Pásztor Istvánt?
Gondolom azét mert az anyaországban nyál túl termelés van.
Ha már ilyen bőven van belőle itt akkor vigyenek jó bőven belőle oda is.
No, ez már kényes kérdés,
és olyannyira hogy még mindíg nem készültek fel rá a "megmondó emberek"!
Valóban, azt meghallgatnám én is, hogy mik hangzottak el Gaudi beszédében, előzményként. Gondolom felemlegette ezeket:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__565..
Pffű!
De piszkos, kényes téma!
Ha már nyilatkozott: Áder János!
Magyarország Köztársasági Elnöke!
Talán megér egy misét?
-miért?-
Ennek nem is szabadna hírnek sem lennie. Saját szememmel láttam a televízióban, amikor Arnold Schwazeneggert (kaliforniai kormányzóként!) megdobták egy tojással. Egyszerűen lecsapta magáról, és mosolyogva ment tovább! Ez (!) egy igazán politikusi magatartás, hiszen tudja, hogy nem lehet mindenkinek a szíve csücskén!
Gyalázatnak, és a magyar nép megszégyenítésének tartom, hogy Áder János államfő bocsánatot kért emiatt a semmiség miatt. Kikérem, hogy az én nevemben az államfő egy ilyen pitiáner dolog miatt bocsánatot kérjen! Pásztor nagyon is megérdemelte, és egyáltalán minek ment oda(?!). Ha Ő provokálja is az embereket, ne csodálkozzon. Jellemtelen ember ne háborodjon fel!
Nem helyeslem az indulatok ilyen elszabadulását, de megértem! Néha (tehetetlenségében is) nem tud mást tenni az ember!
Én a saját Tv-met köptem le, amikor a tetű Grósz károly a fehérterrorról kezdett el ugatni! Olyan ideges lettem, hogy leköptem! Ha élőben lettem volna ott, akkor is biztosan megtettem volna, pedig soha életemben nem tettem ilyet! De akkor a düh és a tehetetlenség kihozta belőlem! Nem vagyok rá büszke, de nem is bántam meg soha.
Az viszont idegesít, és fokozza bennem az indulatot, hogy egy ilyen semmiséggel foglalkozik a média már napok óta, ezzel terelve el a lényegről (!!!!), a MAGYAR FÖLD VÉDELMÉRŐL (!!!!), a figyelmet!
Ha a földet eladják alólunk, akkor tényleg igazi hontalanok, földönfutók leszünk!
Hajrá, földvédők, hajrá Gaudi-Nagy Tamás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!