Ha MOST kilépnénk az EU-ból Akkor vissza kéne fizetni, amit eddig "adtak"?
"Milyen megtakarítás? Hogy nem kell az EU-ba fizetnünk? Eddig 10 év alatt 3x annyi támogatást kaptunk vissza mint amennyit befizettünk. Ez nem jelentene túl pozitív mérleget."
Az ő fajtájának aztán érvelhetsz, hiába beszélsz. Vonától azt hallják, hogy az Eu kizsákmányol, semmire nem jó, Orbántól pedig azt hogy harcolni kell vele, gyarmat vagyunk. Csak azt nem tudom, hogy mióta ad támogatást egy gyarmattartó a gyarmatnak.
Ha lenne vám a határokon, akkor a beérkező árukra is lenne vám. Vagy ez már nem tetszik annyira? Nézz körül, majd gondolkodj el hány dologra kellett volna megfizetned azt a többletet. És az EU-s cégek kimennének innen, inkább elmennek szlovákokhoz, románokhoz, mivel EU-n belül egyszerűbb a kereskedelmük. És akkor lenne egy rakat munkanélküli, aki nem tud kimenni külföldre, mert nincs szabad munkaerőáramlás EU nélkül.
És az akáccal mi is a probléma? A 18. századig nem is volt Magyarországon akác. Ráadásul pont a Fidesz mondta 2002-ben hogy egy káros fa, veszélyezteti a magyar őshonos fafajokat (ami igaz is).
A mezőgazdasági földeket meg miért ne lehetne most is eladni? Vagy fideszes földmutyiról még nem hallottál?
Árut most is viszünk keletre, és az EU-nak semmi gondja nincs hogy kelet felé nyitunk.
73% tudom hogy magyarellenes vagy. Már sokszor olvastam itt hasonló kommentálodát.
Miért jó a magyar akác? Mert magyar és magyarnak hoz pénzt. Kimennek a multik? Húha. Talán újra teret kapnának a magyar vállalkozók akik a multik miatt nem tudnak érvényesülni. És magyar boltokban kéne dolgozni? Amúgy ez az Usa ban is próbléma. Meg úgy kb mindenhol a világon. Hogy a multik elnyomják a kisvállalkozókat.
Meg ha már nyugati cég. Adjon nyugati fizetést. idejön és rabszolgaként dolgoztat. 120% sem elég. Sokat vár el meg stb. fizetés meg nincs. Midenhol keresik a magyar munkaerőt külföldön mer olcsó. Ezér jó nekünk. Hogy szolgák legyünk? Hogy dolgoztassanak mint egy kínait?
"Eddig 10 év alatt 3x annyi támogatást kaptunk vissza mint amennyit befizettünk."
Te lehet. Én legalább ötször annyit fizettem adókra meg TBre mint ami támogatást kaptam. Akkor majd te visszafizeted.
"Ha lenne vám a határokon, akkor a beérkező árukra is lenne vám. Vagy ez már nem tetszik annyira?"
Hogyne tetszene. Sőt igazából egy teljes határzár kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!