Most ezek miért hozták be ezt a 10 milliós CSOK-ot? Erre bezzeg van pénz, ezért tart itt ez az ország!
Engem csak az háborít fel,hogy rengeteg gyereknevelásre alkalmatlan embert bátorítanak fel a gyerekvállalásra a pénzért,rengeteg gyereket tesznek ezzel tönkre,hogy ilyen családokba születnek,ahová csak a pénz miatt kellettek.
Ez a "kedves" ismerősöm anyósa mesélte,hogy a gyerek már most bepisil az ágyba és leordítják a szülei,de már jön a 3.
Ha rajtam múlna a szülőséget pszichológiai vizsgálathoz kötném.Sok pénzéhes,sérült felnőtt vállal gyereket,tönkretéve egy másik életet.
Amikor a gyerekek védelméről beszélnek egyes témákban akkor a megélhetési gyerekvállalásról nem esik szó---
10:
Egy szóval sem mondtam, hogy utasítsátok vissza.
13-as
Én meg nem gondolom hogy ismeretlenül le kellene proliznod.
Bár ez intelligencia kérdése.
"ezért tart itt ez az ország!"
Imádom ezt, minden "na most jól megmondom" nagyokosnak oda kell tennie a mondókája végére :DDDD
Talán azért kellett bevezetni a CSOK-ot, mert demográfiai válság van Magyarországon.
Azért nem kell azt gondolni, hogy mostantól mindenki kap.
Elég kemény feltételeknek kell eleget tenni. Aki ezt be tudja vállalni, annak igazából nem is lenne rá szüksége 3 gyermek felnevelésére. De higgyétek el, hogy azért ösztönzi az embereket. Mert aki megtehetné, az azért nem teszi, mert jaj, akkor nem tudok minden évben elmenni külföldre nyaralni meg nem tudom a kocsit lecserélni 2 évente. Most meg lehet, hogy elgondolkodik rajta.
A megélhetési gyerekgyártást nem fogja növelni, mert ők ebből nem kapnak. De csökkenteni sem.
Aki nem butamint a föld az helyesli a csok-ot, az ellenzékiek is helyeslik, de a garanciára hivatkoznak ami nincs, hogy rendben a 3 gyerek, de mi van ha ő is külföldön fog dolgozni. Ez legalább segít elkezdeni a 20-30 éves pároknak az életet.
21 vagyok, van barátnőm, főiskolára járok, diákhitelem is van szóval ha családot akarok 50 éves korom előtt, akkor lottózzak vagy bankot raboljak??
Hidd el,sok hatása nem lesz.
Páran ingyen jutnak lakáshoz,kb ez a történet lényege.
Itt még azok sem nagyon mernek gyereket vállalni,akiknek a szülei milliomosok,és lakást vesznek,csak mert megtehetik.
1 gyerek felnevelése is baromi rizikó ebben az országban.
a fizetések nincsenek összhangban az árakkal,aki képes a mai világban 3 gyereket bevállalni az vagy nagyon bátor vagy őrült.
Inkább az kellene segíteni,hogy az 1.gyerek megszülessen.
3 gyereket nem sokan vállalnak,még azok sem,akik jól állnak,és gazdagok a felmenőik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!