Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják azt egyesek,...

Miért mondják azt egyesek, hogy a liberálisok kimondottan magyarellenesek?

Figyelt kérdés
Nekem vannak liberális ismerőseim és a román és szlovák nacionalizmus elmebetegségin is pont ugyanúgy szoktak nevetni és gúnyolódni, mint a magyarok "mi már 38 ezer éve itt vagyunk és boszniai piramisokat építünk!" agymenésein.
2016. jún. 19. 09:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

"Igenis legyen alapjog a szabad költözés"

Meg is indulnának az afrikai törzsek Európába?Ezt szeretnéd?

A szabad költözés, legalábbis kontinensek között, bizony ne legyen alapjog.

2016. jún. 19. 13:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen tudjuk, 800 millió (vagy mennyit hallucináltok) afrikai fog idejönni, mindenki reszkessen!
2016. jún. 19. 13:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Jó kérdés.Nekem az tetszik igazán,hogy az ő megfogalmazásuk szerint például, úgy ahogy van,a Fidesz is magyarellenes volt,egészen 2000-ig.
2016. jún. 19. 13:59
 14/17 partizana ***** válasza:

Már nem azért, de ha mindenki oda költözhet ahova akar, akkor miért ne jönne ide az az afrikai aki naponta 1-2 dollárból él, amikor itt ezt háromnegyed óra alatt megkeresni, sőt álmai szerint negyed óra alatt??

Nem azzal van a baj, ha valaki liberális hanem azzal ha naiv. Szerintetek ezek az emberek úgy gondolkodnak, mint te vagy én? Jó indulatúak? Persze, van köztük az is és ezt mindenképpen ki kell emelni, de egy másik kultúráról van szó, én sem tudnék beilleszkedni ott, mert nem ismerem és igazából nem is érdekel a kultúrájuk és ők pont ugyanígy állnak hozzánk, mert akárhogy is nézzük Európa azért gondolkodik úgy ahogy mert a keresztény elvek ilyenné formálták, nem kell ehhez kereszténynek lenni egy kicsit sem, de ösztönösen is úgy fog gondolkodni itt mindenki ahogy 2000 év alatt arra formálta ez a kultúra, de őket egy másik kultúra formálta ráadásul ellenben Európával ott mindenki vallásos és ellenben a keresztényekkel ők nem tűrik ha más a vallásod, itt nem arról van szó, hogy egy bevándorló nem lehet rendes, ne tudná felvenni az európai kultúrát, mert rengeteg példa van arra, hogy képes erre akárhonnan is érkezzen, de tegye mindenki a szívére a kezét és mondja azt, hogy ami most megy az nem egy szervezett, Európa elleni támadás. Nem fog menni ha van egy csöpp eszetek, persze nem minden bevándorló érkezik rossz szándékkal ezt most is kiemelem, de hogy lehet az, hogy az elmúlt egy-két évben több százszorosára nőtt a bevándorlás, pont akkor amikor bizonyos szervezetek hadat üzentek Európának?

Nem akarok én senkit semmiféle elvre áttéríteni csak ne legyetek naivak. Ne vizionáljatok Európai Egyesült Államokat (mert egy szerb-horvát, magyar-román, azeri-örmény, angol-walesi konfliktus nem fog eltűnni mert ti szépen néztek egymásra) ne higgyetek abban, hogy mindenki jó szándékkal, mert sajnos nem mindenki (persze van aki igen)

Tehát itt nem azzal van a legnagyobb baj, hogy nem érzitek azt, hogy mit jelent magyarnak lenni, hogy ti inkább egy egységes Európát akartok, mert ez szívetek joga, azzal van a baj, hogy túl jóhiszeműek vagytok..

2016. jún. 19. 14:02
 15/17 anonim ***** válasza:

"Jó kérdés.Nekem az tetszik igazán,hogy az ő megfogalmazásuk szerint például, úgy ahogy van,a Fidesz is magyarellenes volt,egészen 2000-ig.

"

You just hit a new boarder of lying. :DD

2016. jún. 19. 14:17
 16/17 anonim ***** válasza:
A baj az, hogy a liberálisokat úgy azonosítják , hogy azt gondolja agában a liberális hogy aki nem ért egyet vele az náci. Hogy ez igaze most lényegtelen. Mert közben nem vezsik észre a nacionalisták,hogy ők meg magyarellenesnek nevez ek olyat aki nem ért velük egyet. Ez a helyzet.
2016. jún. 19. 19:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Mert sokuk szidja, fikázza a magyarokat szerte az éteren?

Szerintem logikus. :D

Az "ez csak kritika" bemondást figyelmen kívül hagyom, mert az meg az örökös fröcsögés közt vannak különbségek. :)

2016. jún. 19. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!