Miért hiszik azt a liberálisok, hogy a multikulti működik?
100 évvel ezelőtt szaladgált az osztrák gyerek Bécsben, aztán amikor azt látta, hogy mindenfelé idegenek vannak már és német beszédet alig hall, akkor eléggé megsértődött az egész világra.
Most gondolom, nem kell elmagyaráznom, hogy konkrétan kiről beszélek, de a németek nagy része megszavazta annak idején és az ország sem működött már túl sokáig, ahol fiatalkorában annyira gyűlölt...
11#
Tévedsz, jártam.
Épp onnan tudom, hogy jelentős az elkülönülés.
Az ottani rokonok is olyan kertvárosi övezetben laknak, ahol csak fehérek laknak, illetve van 2 latin család is.
Sem afro, sem arab, egy szál se.
Ott a közbiztonság tényleg kiváló.
De, a város bizonyos részei nem ajánlottak, főleg nem sötétedés után.És nem Detroitról van szó, hanem Dallastól nem messze egy közepes városról.
Volt valami "tényfeltáró" riport régebben, amiben a liberális hangadók életét tanulmányozták és kijött, hogy a 90 százalékuk tipikus középosztálybeli, jó környéken lakik, jó az anyagi helyzete és életében nem járt még a magyar vidéken, maximum a turista látványosságok közelében. Sajnos nincs meg a linkje :S
Amerikában még nem voltam, de a kilencvenes években egy rendőr ismerősünk jött onnan és tartott előadást. Az ő szavait lefordítva idézek: "Ostromállapot".
Így nevezte azt, ami a gettókban van. Arról nem beszélve, hogy Manhattan külsőbb részein konkrétan utcasarkonként kellett már akkoriban gépfegyveres járőröket állítani, hogy a bandáknak eszükbe se jusson megzavarni a zavartalan kereskedelmet a gazdagnegyedekben.
Gondolom kitalálja mindenki, hogy nem fehér emberekből állnak a gettók bandái. Mi lehet ott most, ha ez volt régebben?
# 13/15 Időpont ma 07:28
Ők legalább a valóság felé konvergálnak, te meg semmilyen környezetében nem leszel :-(
Nesze forrás, ha már guglizni lusta vagy. Biztos rasszisták írták ezeket a véleményeket!
"But I will state that if you're a tourist, in terms of interest and avoiding suburban areas, I'd stay within the following boundaries:"
Magyarul a külvárosokat kerüld. Minden turistafórumon ezt ajánlják.
Jééé, szinte mindet nem fehérek lakják,nahát!
Mindjárt belinkelem neked a húsz évvel ezelőtti beszélgetésünket, amit az agyammal felvettem - körülbelül sok tucatnyi másik továbbképzésen lévő rendőrrel együtt.
:D Ja, hiszen mindenki rasszista, csak ti nem vagytok azok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!